-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
culturasinema.com hakkında önerileriniz ne olur? Yayınladığım makaleler hakkında daha detaylı ve bilgilendirici bir makale yokken, anahtar kelimelerinde ilk 500'de bile değiller. Üstelik siteyi tam SEO uyumlu yapıp, makaleleri de tamamen SEO uyumlu yazmıştım. (Siteyi tam SEO uyumlu yapıp yapmadığımdan emin değilim, kendi çapımda yaptım ama makaleler tamamen uyumlu, bence. Ve tamamen özgün.)
Öylesine açtığım bir hobi sitesiydi, kar amacı gütmüyor. Ama neden böyle anlamadım. 3 yazı var şuanda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
Teşekkür ederim öncelikle. İkinci sorum:
Bir itibar yönetimi çalışması için yaklaşık 15 tane yazım var. Bunların çoğu farklı sitelerden. Ve tek bir anahtar kelime üzerine. Bu anahtar kelime bir kişinin ismi. Yayın yaptırdığım siteler de türkiyede ilk 500 de ilk 1500 de olan siteler. Ama gelin görün ki Sabah .com sitesinin yaptığı haberde, bu kişinin ismi sadece "1 kere" öylesine alelade bir şekilde geçiyor. Ve bu nedenle bu, sabahın sitesini 1.sıraya çıkarıyor bu kelimede. Benim sitelerim ise 5. sıralarda 8.sıralarda falan. Üstelik sadece bu kelime üzerine SEO ayarları yapıldı bu makalelerin sitelerin.
Ne yapmam gerekiyor?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
Yok, sabahın sitesi kalıcı orada. Çok uzun süredir. Ben size pm atayım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
M.D.
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam adsense yerleştirmesini nasıl yapmak ideal olur? İkinci sorumda iç seo yapılırken eski yazıları tekrar düzenlemek gerekiyor mu? Başlıklar, iç linkleme gibi. Teşekkür ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam kolay gelsin
siteyi kuralı bir ay oldu kendim günde 2 3 adet özgün makale yayınlıyorum yoast seo eklentisi kullanıyorum fakat 1 aydır google üzerinden trafik hiç gelmedi denecek kadar az. sorun nedir ne yapmam lazım tavsiyede bulunursanız teşekkür ederim