Değerli arkadaşım,
Sana tavsiyem başlıkta bir arkadaşın daha belirttiği gibi "bildiğin" konuyla ilgili yazmak. Bu iş bilen birinden makale satın almakla olmaz, o işte uzman değilsen yürümez, neden olmaz açıklayayım.

Haziran gibi bir arkadaş benden uzman olduğum bazı konularda 300 kelimelik 30 makale yazmamı istedi, makale başı 60 liradan yazarım dedim, evet yanlış duymadınız 60 lira, sektörün çok üstü bir fiyat biliyorum ama bende fiyat bu çünkü bu işte uzmanım ben. Google'dan falan araştırarak yazmıyorum, deneyimlerimden yola çıkarak yazıyorum, yıllarca karıştırdığım kitaplardan aklımda kalanı yazıyorum.

Arkadaş benim bilgi birikimimi bildiği için tamam dedi, yazdım verdim, siteye koydu. Sitesi otoriter sitelerden olduğu için yazılar birkaç ayda Google'da ilk üçe geldi. Altına onlarca soru geldi, "hocam elinize sağlık da şu nasıl olacak peki", "hocam sağ olun da şuna değinmemişsiniz yazıda, böyle olursa nasıl yapabilirim"

Arkadaş dedi "abi, konuya hakim değilim, ne cevap vereceğimi bilmiyorum, şunlara bir el atsan", dedim ki "dostum kusura bakma, bu böyle nereye kadar, taşıma suyla değirmen dönmez. " İşin özü bu.

Ha diyeceksin ki kapatırım yorumlara olur biter, o zaman da etkileşim olmaz ve site zaten kan kaybeder.