TNT
Aforizmalar...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
H** F**
-
-
-
Ticaret
44, (%100)
Merhaba arkadaşlar.
İsviçreli bilim adamlarının yaptığı araştırmalara göre Türk *******'un sağladığı ***** 'ten memnun olan kesim %0.01 olduğu tespit edilmektedir. Bunun sebebi ise maalesef Türkiye içerisindeki kullanıcılara verdiği ''söz'' de durmamasıdır.
En basit örneğini kendimden vereyim.
Evime 50mbit hızında 200GB akn li bir internet bağlattım. Fakat bağlatırken 200 GB Akn bana fazla bana 100 GB verin demistim. Türk *******'daki kulakları çınlasın hanımefendi'de bana 50 Mbit hızında 200 GB akn'den daha düşük akn veremiyoruz ama interneti bağlattıktan sonra akn 'nizi düşürebilirsiniz demişti. Tabii doğal olarakta 105 TL olan fatura miktarımda düşecektir.
Tamam dedim eve interneti bağlattım. İnternet bağlandıktan 3 gün sonra Türk *******u arayıp Akn yi düşürmek istediğimi söylediğimde ise
''ALT PAKETE GEÇİŞ YAPAMAZSINIZ'' denildi :) İsterseniz iptal edelim hattınızı 520 TL ceza ödersiniz dediler.
Mecbur olarak kalsın dedim kapadim telefonu.!
Gel gelelim verdikleri hıza
Aldığım hızın ortalama olarak ölçümü akşam saatlerinde 4mbit 16mbit arasında gündüz saatlerinde ise 24 - 35 mbit arasında gidip geliyor. Telefon açıp ben sizden 50mbit almıştım fakat hız alamıyorum dediğimde ise bana ''Binanızda sorun olabilir ücretli teknik ekip yönlendirebiliriz'' diyorlar :)
En bombası ise bu gün beni arayarak
''Yılbaşından sonra akn kalkıyor. 50 Mbit yerine isterseniz 105 TL faturanız var 15 TL ek ücrete size 100mbit hız verelim Yılbaşından sonra en uygun fiyatlı paketimiz 369 TL olacak'' dediler :)
Bende kapağı koydum tabii ki :)
''50 Mbit Veremediğiniz Yere 100 Mbit Vereceğiz Diyorsunuz ya İnanın Espirileriniz Gülmekten Öldürüyor Biz Kullanıcılarınızı'' diyerek telefonu suratina kapadim.
Bu kadar karaktersiz bir firma olabilir mi ? :)
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Bana göre en gereksiz, yalancı ve profesyönel olmayan firma.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
"Yılbaşından sonra en uygun fiyatlı paketimiz 369 TL olacak"
en düşük 369 olursa kimse kullanmaz ki internet.
1 kişi bu mesajı beğendi.
imzam yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
"Evime 50mbit hızında 200GB akn li bir internet bağlattım." demişsiniz... ben size daha güzel bir somut örnek vereyim...
***** 2006 yılına kadar olan 4mbit hızındaki sınırsız internet kullanım kategorisini 8Mbit e çıkartıp sınırlı yaptı. Aynı dönemlerde piyasa FİBER İNTERNET paketleri satmaya başladı. Yıl oldu 2018. *****, FİBER OPTİK SİSTEMİNDE VERİ TRANSFERİNİ SAĞLAYACAK KABLOLARI DAHA YENİ DÖŞÜYOR.
eka7a
openix.io
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
TNT Telefon görüşmesinin incelenmesini isteyin ve paketinizi istediğiniz kotaya düşürmelerini söyleyin. Size yanlış bilgilendirme yaptığı için seve seve düşürmek zorunda. Olmadı tüketici hakem heyetine gidin.
Openix.io | $9.90 PositiveSSL | $12.90 RapidSSL
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Maliyeci
-
-
Ad Soyad
L** H**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam bundan önce vodafone da kullandım ************* da, bu yılda bi değişiklik olsun deyip eve millenicom bağlattım. İnanın, ne *************da ne de vodafoneda böyle internet, böyle tutarlılık görmedim. 24 mbps sözü verdiler vdsl hatta. Daha interneti 23 mbps de görmedim sorguladığımda hep 27 26 gibi sonuçlar alıyorum. ************ ve vodafone da 2 mbps i görmeyen upload hızı ise millenicomda daha 10 mbps in altına inmedi. Ve en önemlisi. En sevdiğim şeyleri ise ************* ve vodefone da 1 hafta sonra bağlanan internet millenicomda 6 7 saat içinde bağlandı. Servis elemanları wifiyi falan getirip baglayip interneti aktif edip gittiler ben boyle calisma hizi gormedim. Tabiiki size gidin millenicom baglatin demiyorum, ama bastakilerden hayir yok birazda alt kademeleri deneyin derim. :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Telefon görüşmeleri kayıt ediliyor diye uyarı veriyorlar konuşurken. Savcılığa başvuruda bulunursanız telefon görüşmesini de kanıtlayabilirsiniz. Hatta tv haber kanallarına da ihbar edin.