-
-
Yaş/Cinsiyet
44 /
-
Meslek
seo
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
ilk yazın hayırlı olsun yazılarının devamını dilerim. fakat daha etkili ve bilgi vermesini temenni ederim bu yazdıkların artık tüm herkez tarafından bilinmekte.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sen bu kadar iyi yazı yazabiliyor muydun Berk? Demek ki isteyince oluyormuş :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Muhasebe
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Güzel Olmuş Yüregine Saglık...
Belki konuyla alakalı degil ama şimdiden özür dlerim.Yinede merakımı gidermek icin soruyorum,benim şiir uzerine calıştıgım sitem var şimdi ben Ahmet Arif'in şiirini nasıl yazacağım? Kendim yazmaya kalkarsam ancak 5 yılda eski saiirleri tamamlarım.Bu konuda ne yapmamı tavsiye edersiniz. Yanlış anlamayın,gercekten uzun zamandır kafama takılan bir soru?
Şimdiden teşekkur ederim..
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Muhasebe
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Dediğim gibi hocam bu işten pek anlamam,ama hep kafama takılmıştır. Başka yerden kopyalıyoruz ve bir harfini yada noktalama işaretlerini degiştirdikten sonra siteye atıyoruz. Genelde çoğu şiir site sahipleri bu teknigi uyguluyordur. Şimdi bende öyle yapıyorum,söz olsa aklımdan yazarım ki yazıorum ki oda bir fayda etmiyor.Bunun için ne yol takip etmem gerektigini söyleyen arkadaşım olursa çok sevnirim.
Şimdiden Teşekkür ederim...
Emreee
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bana kalırsa iyi bir websitesi 'özgü' içerikli olmalı hepsi bu :)
ferahi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
emek vermişsiniz teşekkürler.Fakat bence artık bloglarda forumlarda iyi bir web sitesi nasıl olmalı seo nedir nasıl yapılır pagerank nedir gibi konular paylaşmayın.Çünkü o kadar çok bu konuda yazılmış makale varki artık gına geldi.Zaten google da insanlardan yeni fikir ve işler bekliyor.Bende sizden aynı şeyi bekliyorum:)