-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Newsmag son derece stabil çalışan bir temadır.
1.5 yıldır kullanıyorum, daha bir kere olsun hata çıkmadı. search console hiç hata vermedi. Performans son derece iyi.
Bence siz sıfırdan wp kurulumu yapın. Daha sonra temayı yükleyin. Demo install edin.
Demo üzerinde yer alan yazıları silerek kendi yazılarınızı ekleyin. Bu şekilde yaparsanız daha sağlıklı olacak sanki.
Belli ki bir yerde tıkanmışsınız, sürekli değişiklik yapınca da performans açısından problemler çıkacaktır.
Kolay gelsin.
Edit: Konu sahibi Mythemeshop yazılımcısına ait olan Newsmag temasını almış. Benim bahsettiğim ise Tagdiv yazılımcısına ait olan Newsmag temasıdır. Bu yüzden bir ekleme yapmak istedim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
yani thema bu yüzden mi böyle. iade alıp buradan alsam daha iyi olacak ozaman. aslında demosu ikisi de benzer duruyor. bakalım mythemeshop moderatörü kendi kuracak admin panelinden.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende şimdiye kadar tagdiv e ait olan newsmag üzerinden konuşuyordum. Bu tip durumlarda temanın adı ve dağıtımcısını belirtmek gerekir. Boşuna zaöan kaybı yaşandı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Evet yinede mevcut sorunlari yasayanlar icin iyi kaynak olur. Mytheme shop diue belirtmistim ama dikkat eden olmamis demeko
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
doğru hocam haklısın tabi tüm temaları ezbere bilmediğim için yavaş yavaş çözüyoruz karışma olabiliyor. En azından tagdivdekini yapamayanlar için yardımcı olur.