Bugün hemen hemen tüm şehirlerde kar yağışı meydana geldi. Afyonkarahisar'da yaşayan birisi olarak sabah erken saatlerde başlayan kar, akşama kadar etkisini gösterdi.

Öğleden sonra markete gideyim diye evden çıktım. Ne bileyim karın o kadar etkili olabileceğini. Apartman merdivenlerinden inerken oldukça güzel bir sahne meydana geldi :)

105 kiloluk bir cüssenin merdivenden o kadar güzel bir kayışı vardı ki :) 10 basamak filan düştükten sonra doğal olarak halime güldüm. Sonuç olarak sanırım ayak bileğimi burkmuşum. Sağ ayağımda şu an beni etkileyebilecek derece bir ağrı var.

Kışın şu soğuk günlerde buz tedavisi ile uğraşmak durumunda kaldım. Sağ diz kapağım 6 yıl önce geriye dönmüştü. Çapraz bağlar, yan bağlar, lifler kopma aşamasına gelmişti. Bu nedenle en ufak bir olayda direk lifler büyük ağrı meydana getiriyor.

Benden size söylemesi dostlar; kar yağışı var ise bastığınız yere dikkat edin. Zaten 2 haftadır işlerim aksamakta idi. Şimdi bununla beraber birkaç gün daha aksatmak durumunda kalacağım. Sonum gerçekten hayrola...

Kendinize dikkat edin, esenliklerde kalın.