73204
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
26, (%96)
Merhaba
Milenicom 01.12.2018 tarihinden itibaren AKK kaldırdı. Test edebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blog yazarı
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
@MRCBOX
Hocam öncelikle burada belirtmeliyim ki türknet düşmanlığı yapmıyorum. Çünkü olay benim yazdıklarımla öyle görünecek. Ben başımdan geçenleri anlatıyorum. Bağlatan yine bağlatsın. memnun olan kullanmaya devam etsin.
Bağlantıyı ben iptal istemini hem sözlü hem yazılı yaptıktan sonra yapmışlar. yaptıklarından da haberim yoktu sonradan öğrendim. Aradım (aradım derken çağrı bıraktım onlar dönüş yaptı) iptal etmek istediğimi söyledim. Nedenini sordu 3 aydır interneti bağlayamadınız ben başka yerden internet alacağım dedim vs. iptal işleminizi kaydediyorum dedi sonra Fax istediler iptal dilekçesi. başka yolu yok mu bizim burada fax bulamam dedim. önce yok dediler sadece fax (telefon kaydı olması lazım). sonra tekrar çağrı bıraktım aradıklarında kargo ile gönderebilirsin dediler. Ben de gönderdim. gönderdikten sonra gelip interneti bağlamışlar. Bu benim sorunum değil. bu işlem birkaç kere tekrarlandı sürekli iptal başvurumu alıyorlar. ben kargoyla iptal dilekçesi yolluyorum. sürekli ulaşmamış , zaman aşımı olmuş vs. vs. başka bir şey yaptıkları yok. İptal etmemek için yemin etmişler sanki.
Tayfun
alemburda
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
IT - Enformasyon Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
akk kalkıyor ama Türk *******'unda Bir Yerleri Kalkıyor !
Bu arada Türknet kullanıyorum kafam rahat. Bir problem yaşamıyorum zaten akk mevzularını Türknet çoktan aşmış. En kötü internetim 20 mbps de takılıyorum genelde 30 mbps den aşağı olmaz hatta bazen 45 mbps çıkıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Kontrolör
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim bildiğim
Artık hız yavaşlaması almayan sınırsız internet ve eski tip kotalı internet olacak
Fiyatlar da uçmuş zaten
[color=blue]Bu Fotoğraf
LinkPicture.com ile yüklenmiştir [/color]
Resim Linki Almanın En Kullanışlı Yolu LinkPicture.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh.
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
1 ocak itibariyle kalkıyor hocam,
************* mevcut abonelerine sms ile bilgilendirme yapıyor, "1 ocaktan itibaren kotasız olacak" diye.
1 kişi bu mesajı beğendi.