Merhaba,

Yeni bir alan adı aldım çok hoş ve akılda kalıcı bir domain. Natrodan host aldım en düşük pakette, 2 tane de ayrıyetten .site ve .xyz uzantılarıda verildi. Site için,

TEMA : KEREMİYA - MOVİFOX TEMASI

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Şöyle söylim size anlık heves değil, ilk önce direk 1000 tane film ekleyip sonra günlük 5 veya 10 arası eklenmeler yapılacak. Seodan anlayan arkadaşlar irtibata geçin 1000 tane film için seo çalışması yapılacak. Sitenin anahtar kelimeleri çok biliyorum ama şöyle söyleyelim imkansız diye birşey yoktur. ilk 3 ay kesinlikle bir gelirin olmasını beklemiyorum. Önceki ziyaretçi memnuniyeti. Ortak yatırımcı da arıyorum, kar zarar ortak olacak şekilde ilerlenir. Site için kenara attığım 10.000 TL param var. İlk defa yapmıyorum bu işi, bilen biliyor zaten :).

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Ağırlık olarak GOOGLE İLK SAYFA çalışması yapılacak. Anahtar kelimeler belli.
-FİLM İZLE- -HD FİLM İZLE- VB. Kelimeler. Kendisine güvenen SEOCU arkadaşları PM ye bekliyorum.

DEDİĞİM GİBİ ORTAK ARIYORUM. TEKLİFLERE AÇIĞIM. RESMİ OLARAK ORTALIK SÖZLEŞMESİDE YAPABİLİRİZ.