Serzenişim sadece size değil. Paylaşım platformu olduğu doğru, 3 yılda illa ki bir şeyler öğrenmişsinizdir. Başka bir Pinterest konusunda "ben ilk kullananlardanım" diyor biri mesela, ama öğrendiklerini paylşama zahmetinde bulunmuş mu?
Instagram hesabımda biri özelden yazdı, bende cevaplıyorum. Bir süre sonra profilini kontrol edeyim dedim. Baktım ki beni takip etmiyor. "Beni takip etmiyorsun" dediğimde. "Kimseyi takip etmiyoum" dedi. "Bir zahmet et" dedim.
Hep bana hep bana... Bu size değil sadece. Ben burada ve diğer forumda okuduklarımdan öğrendim. Öğrendiklerimi de pm ile gelen sorularda cevapladım. Şu forumda konu açıp bir şeyler paylaşan çok az. Çoğu beleşçi. Bir şeyler öğreniyorsun bari premium al.
İşte o yüzden sorularınıza istediğiniz cevaplar gelmiyor. Burada veya diğer forumda paylaşım yaptığımız için sorunlarımızı kolay aşıyoruz.
Üstelik geçen pinterestteki bir taktik üzerine çözüm ütiretmeye çalışırken, PM ile gelen bir soruya cevap verdiğim için, soruyu soran arkadaş benim sorunuma yardım etti. Sağolsun. 2 haftadır uğraşıyordum.
Backlinkcigeldi PM ile sorduğum bir soruya cevap yazmıştı. Benim için yeterliydi. Fazlasını isterdim ama beklemem yanlış olurdu zaten.
Son olarak yazdıklarım sadece size olarak algılamayın.
Burada ya da diğer forumda bir şeyler bilen biri kimsenin hizmetçisi değil. Siz veya biz bir şeyler katalım ki, o kişi de bizim veya sizin sorununuza ilgi göstersin.
Instagram hesabımda sorununuzun cevabı olabilir.
Edit. Pinterestten hit çekmek için insanlara istediğini verin. Pinterest makale platformu değil, görsel sitesidir. Görsellerinizden hit gelmiyorsa, paylaşım tarzınız yanlıştır.
Edit.2 aklıma gelmişken yazayım, diğer forumda bir konu hakkında bir kişiye yapılan suçlamanın adaletsiz olduğunu düşünüp, ilgili kişiye PM ile konunuzla alakalı diğer kişi hakkında elimde kanıt var, ihtiyacınız olursa admine söyleyin iletebilirim dedim. Karşılıklı konuşmada özel mesajı göstermemi rica etti baştan. Bende özel mesaj ile geleni vermeyeceğimi söyledim. Sonrasında kendisinin ücretli olarak 250 TL'ye sattığı site konusunda bana bir site kurabileceğini söyledi. Bende param olmadığını belirtince para istedim mi diye söyledi. Şimdi o siteden ufak ufak gelir olmaya başladı.
İyi forumlar.