https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iamaroot.ingilizcekelimeogren

İngilizce Kelime Öğren uygulaması ile 60 bin civarı Türkçe kelimenin ingilizce anlamlarını internet bağlantısı gerekmeden öğrenebilirsiniz.

İlk sekmede karşınıza bir kelime ve dört seçenek çıkar. Üzerine dokunarak seçtiğiniz seçenek doğruysa yeşil, yanlışsa kırmızı yanar ve doğru seçeneği yeşil halde görebilirsiniz.

İkinci sekmede yanlış bildiğiniz kelimeler listelenir. Üst kısımdan kelime araması yapabilir ve kelimelerin anlamlarını görmek için üzerine dokunabilirsiniz.

Üçüncü sekmede doğru bildiğiniz kelimeler listelenir. Üst kısımdan kelime araması yapabilir ve kelimelerin anlamlarını görmek için üzerine dokunabilirsiniz.

Dördüncü sekmede uygulama ile ilgili ayarları görebilirsiniz. Kelimelerin Türkçe ya da İngilizce olarak sorulmasını buradan ayarlayabilirsiniz. Kelimelerin hangi dilde listelenmesini istiyorsanız onu da bu sekmeden ayarlayabilirsiniz. Doğru ve yanlış olarak listelenen kelimeleri sıfırlamak için veritabanını sıfırla butonuna tıklamanız yeterli.

Uygulamayla ilgili her tür eleştiri ve önerinizi yorum olarak yazabiliriz ve mail (iamaroott@gmail.com) ile ulaşabilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iamaroot.ingilizcekelimeogren