lostyazilim
tr.link

TCK hakkında bilgi sahibi olanlar bakabilir mi ?

20 Mesajlar 2.225 Okunma
lstbozum
tr.link

Heisenberg0133 Heisenberg0133 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Jr. Dijital Pazarlama Uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 641
  • Beğeniler 768 / 377
  • Ticaret 14, (%100)
Merhaba ekran görüntülerini aşağıya bırakıyorum. Bu veled (çocuk) hakkında kullandığı üsluptan dolayı yapılabilecek birşey var mıdır, yoksa bir avukat tanıdığımıza mı bu konuyu danışmalıyım. Forumda böylelerinin sayısı arttı. Üyeliği yeni zaten toplam 2 mesajı falan var. Ben bu forum mantığını kavrayamamış veled'in (çocuğun) emsal olmasını istiyorum ve bunun için harcayacağım para umurumda değil. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Not ; 17 kasım tarihinde referans bakiye talep etmiş ve bunu 29 kasım tarihinde bitirmiştir. Aradan geçen 14 gün sonra bu mesajı atıyor bana. (panele yüklediği herhangi bir bakiye yok)

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ek olarak panelde verdiğimiz 1 lira referans bakiye ile yaptığı işlemlerin geçmişi ;

wmaraci
reklam

Escalous Escalous Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek (.*?)
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 1392
  • Beğeniler 421 / 799
  • Ticaret 4, (%100)
Uğraşmaya değmez. Ben olsaydım senin yerinde bu üslupta konuşsaydi isterse 500tl yatırmış olsun, hesabını direkt silerdim, sonra arayıp bir GÜZEL konuşurdum.

Sabrın ve güzel üslubun için tebrik ediyorum, bu arada velet5 resmi konuya eklenmemiş https://hizliresim.com/mMPZq2

Yapılacak birşey olduğunu zannetmiyorum (hukuksal olarak) ama çokta uğraşmaya değmez. Arayıp içindekileri at konuyu kapat gitsin hocam. Kalitesiz insanlarla uğraşmaya değmez..
Heisenberg0133

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 30.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 641
  • Beğeniler 768 / 377
  • Ticaret 14, (%100)
Escalous hocam şu an sinir küpüyüm o yüzden yapılabilecek ise araştırıp ona göre davranmayı planlıyorum, kendisinin üyeliğini banladım zaten. İsterse 1000 yatırmış olsun panele iade eder banlardım.

Görüşleriniz için de çok teşekkür ederim

Escalous Escalous Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek (.*?)
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 1392
  • Beğeniler 421 / 799
  • Ticaret 4, (%100)

Heisenberg0133 adlı üyeden alıntı

Escalous hocam şu an sinir küpüyüm o yüzden yapılabilecek ise araştırıp ona göre davranmayı planlıyorum, kendisinin üyeliğini banladım zaten. İsterse 1000 yatırmış olsun panele iade eder banlardım.

Görüşleriniz için de çok teşekkür ederim

Dediğim gibi hocam bir sonuç çıkmaz bundan bence.

Hakaret, tehdit falan olsaydı üstüne gidilebilirdi ama üslûp olayı.. Şikayet edilebilir belki ama hiçbir şekilde hiçbir sonuç çıkmayacaktır.

Boşuna vakit ve nakit kaybetmenizi istemem. Belki bir yolu vardır, bilgili arkadaşların yorum yazması adına guncellemis olalım..
Heisenberg0133

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 30.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 641
  • Beğeniler 768 / 377
  • Ticaret 14, (%100)
Escalous teşekkürler hocam, şimdi ben bu çocuğu bulsam bir anlık sinirle hırpalarım sonra al başına belayı. Hiç değilse belki yapılabilecek bir şey vardır diyerek açtım konuyu. Yoksa sağlık olsun napalım. Zaten forumdan uzaklaştırılması için ek olarak şikayet konusu açtım. Böylelerini artık forumda görmemek tek temennim.

GraphicDesigner GraphicDesigner Grafik Tasarım Hizmetleri Kullanıcı
  • Üyelik 17.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Grafik Tasarımcı
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 156
  • Beğeniler 5 / 80
  • Ticaret 37, (%100)
Arkadaş sanırım bu işlerden çok iyi anlıyor ki neyin nasıl olması gerektiği hakkında bilgi veriyor. Açsın o zaman bir panel onu kullanalım. Ayrıca Heisenberg0133 hocamın panelini kendimde kullanıyorum. 2 tane aktif hizmet yok bir çok servisi mevcut üstelik bu servisleri üye olmadan da görebiliyorsunuz. Orada aktif değil demiş panelde ki bir kaç servis hariç diğerlerinde aktif ibaresi saten bulunmuyor. Aktif takipçi hizmetleri de referans bakiyeyle alınmayacak miktardalar. Bir hizmeti, servisi beğenmediysen eleştirebilirsin ancak dalga geçme gibi bir lüksü size kimse tanımaz.
Heisenberg0133

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 30.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 641
  • Beğeniler 768 / 377
  • Ticaret 14, (%100)
GraphicDesigner teşekkür ederim, maalesef çıkıyor böyleleri yapacak bişey yok. En iyisi şikayet edip forumdan uzaklaştırılmasını talep etmek. Desteğiniz için sağolun iyi forumlar hocam

Number1 Number1 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 21 / E
  • Meslek Makale yazarlığı
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad C** D**
  • Mesajlar 106
  • Beğeniler 46 / 47
  • Ticaret 74, (%100)
Veletlik beyinle alakali maalesef ben 15 yaşındayım ama ne olursa satis yapan birine boyle yazilmaz mesela deseki hocam takipçiler pek aktif degil daha iyi bir secenek varsa onu alayim sorun yok ama bu üslupla konuşan birinin hayatta bir basarisi oldugunu dahi düşünmüyorum
Arestr Heisenberg0133

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 30.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 641
  • Beğeniler 768 / 377
  • Ticaret 14, (%100)
Number1 haklısın kardeşim bu şahıs mesela senden yaş olarak büyük ama senin gibi düşünemiyor. Konudaki 2000'li kısmını silip sadece velet olarak düzenleyeceğim, teşekkür ederim değerli görüşün için :)
Number1

kişi bu mesajı beğendi.

worldww worldww Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.04.2018
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 2112
  • Beğeniler 626 / 737
  • Ticaret 4, (%100)
Velet kelimesinin kökeni Arapça'dır (bkz: ولد). Türkçe anlamı "çocuk"tur. Hatta dilimize cemii'si, yani çoğulu olan evlat kelimesi geçmiştir.
*
Yalnız mesajları okuyunca sen misin yoksa o mu panelin sahibi diye düşündüm. Hem referans bakiye veriyorsun hem de nankörlük yapıyor.
Heisenberg0133

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al