fatihaslan1987 adlı üyeden alıntı

film sitelerini severim fırsat buldukça araştırıp uygun gördüğüm siteleri fav yapar takip ettiğim filmler düşerse izlerim umarım ilerleyen zamanlarda ilgimi çeker ve aramalarda karşıma çıkar. Kolaylıklar diliyorum.

Değerli görüşünüz için teşekkür ederim umarım karşılaşırız :)

serdar01 adlı üyeden alıntı

Merhaba.
Yukarıda başka bir arkasdaşın yazdığına katılıyorum.Bence de sitedeki film görseline tıklayınca sayfa açılmalı.
Bir de görsellerin sol üst kısmında yazan: "gerileyim, eğlendirsin,etkilesin " gibi kategori isimleri ile alt tarafta "En Popülerler " yazan başlığı düzeltmeyi düşünebilirsiniz.
Ayrıca "En Popülerler " başlığı altında bulunan, filmlerle ilgili bilgilerin yazdığı alanda bir düzeltme olabilir. Çünkü, başlık ile alt tarafta yer alan yazılar arasında punto ve yazı karakteri farkı biraz sırıtmış gibi geldi. Film görselleri ise çok küçük. Üst kısımda yer alan görseller ise aksine çok büyük duruyor. Bir sırada 4 yerine 5 ya da 6 film sığdırılsa nasıl olur sizce ? :)


Başarılar dilerim. :)

Gerileyim, Eğlendirsin yazan yerde nasıl bir düzeltmeden bahsediyorsunuz ne gibi değiştirmekten bahsediyorsunuz tam olarak daha detaylı söyler misiniz? Tam olarak kategorileri ikiye ayırdık sitede Türüne göre bildiğimiz klasik( bilim kurgu, fantastik, komedi ) tarzı diğeri ise moduma göre oda ( eğlendirsin, gerileyim, beynimi yaksın, düşünsürsün, farklı dünya ) tarzında iki farklı alan gibi düşünebilirsiniz burada düzeltmemizi istediğiniz tam olarak nedir? En popülerler başlığınıda değiştirebilirsiniz demişsiniz ne yapmamızı tavsiye edersiniz? Fontlara tekrar bakacağım değerli yorumlarınkz için çok teşekkür ederim