Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

Paranoyak milletimin insanları yine büyük resmi görmüş.

Liyakat yok ülkede liyakat. Çorludan öğrenemediniz mi bunu? Ankaradan öğrenin. Yine mi oğrenemediniz merak etmeyin bir daha olacaktır. O kadar eminim ki buna. İnsan canı bu ülkede zerre kadar da olsa değer görmüyor görmez. Kim ölmüş geride ne yıkımlar bırakmış kimin umrunda!!!!!!

Martta seçim var seçim. Ne yapsak da oy alsak derdindeler. Bu ülkede zerre kadar adalet olsa Çorlu Tren faciasından sonra o yetkililer istifa ettirilirdi.

Aselsanı, Engin Arık uçak kazasını örnek gösterenlere sesleniyorum. Bu ülkenin içine o ajanları kim soktu? Kozmik odasına kadar soktular ülkenin hala da o düzeni kuranlarla yoluna devam ediyor ülke. Ne sandınız? Değişen ne oldu o zamandan bu yana? Geçiniz bunları...

Her zaman diyorum tekrar diyeceğim. Sandıkta kazanmak uğruna bu ülke yıkıma dahi göz kırpmadan götürülür. Biz kimsenin umrunda değiliz. Halk bir gün uyanacak ama o gün de çok geç olacak.

Yaşamını yitiren herkes için derin acılarımı dile getirmek istiyorum. Zor günler geçiyoruz ve en kötüsü de ne biliyor musunuz? Zor günler bu düzenle geçmeyecek... İnsan canı bu kadar ucuz olmamalı.

ÇORLU
ANKARA
SIRADAKİ ŞEHİR NERESİ? SIRADA KİMİN EVİNE ATEŞ DÜŞECEK?

Böyle elim parçalana kadar yumruğumu sıkmak istiyorum. Elimden geleceğini bilsem canımı feda etmek uğruna bu düzeni değiştiririm. Ölüyoruz ölüyoruz kimse farkında değil. Onlarca insan ölüyor hem de 2.kez oluyor bu yetkililer istifa etmiyor.

Eyyy Halk nerdesin? Senin kandaşını öldürüyorlar. Sıradaki belki de sen olacaksın paronayaklığı komplo teorilerini bırak da ülkene bak. Yerden bir avuç alacağın toprak, cebinde sayacağın bozuk paran kalmadı.

1 canın var onu da göz dikiyorlar. Yerim böyle yaşamı. Birilerinin poposu sıcak koltuklarla buluşacak diye biz cehennemi yaşıyoruz. Onursuz 1000 sene yaşayacağıma onurlu 1 gün yaşarım.

Doğru neyse hak neyse onun ardındayım. Birileri sussun ben susmayacağım. Bu düzene bu adaletsizlige bu katiamlara ses çıkarmayan herkes bunlara ortaktır.

Net


Tren kazası üzerinden güzel siyaset yapmışsın da bu tür kazaların gelişmiş te olsa dünyanın hemen her ülkesinde olabileceğini anlamamışsın. (sadece Türkiye de oluyor gibi algı yaratmıssın)
Fazla geriye gitmeye gerek yok 2018 yılında tren kazaları olmuştur...
Google' a;
- Abd tren kazası
- İtalya tren kazası
- Hindistan tren kazası
yazman yeterlidir.
İnsan olduğu her yerde bu ve buna benzer kazalar olabilir.
Ha eğer bir kasıt ve ihmal varsa suçlular en ağır şekilde cezalandırılmalıdır.