VoltajKA adlı üyeden alıntı

Tren kazası üzerinden güzel siyaset yapmışsın da bu tür kazaların gelişmiş te olsa dünyanın hemen her ülkesinde olabileceğini anlamamışsın. (sadece Türkiye de oluyor gibi algı yaratmıssın)
Fazla geriye gitmeye gerek yok 2018 yılında tren kazaları olmuştur...
Google' a;
- Abd tren kazası
- İtalya tren kazası
- Hindistan tren kazası
yazman yeterlidir.
İnsan olduğu her yerde bu ve buna benzer kazalar olabilir.
Ha eğer bir kasıt ve ihmal varsa suçlular en ağır şekilde cezalandırılmalıdır.


Çorlu tren kazasını bir araştır bakayım altından neler çıktı? Üstü hemen kapatıldı. Aynı yetkililer görevine her şeye rağmen devam etti. Ankara tren kazasından sonra da devam edeceklerdir. Liyakat olmalı diyorum ben işi hakkıyla yapana vereceksin.

Yazdıklarımı objektif bir şekilde okursan cümlelerimi gereksiz yerlere çekmezsin. Anlatmak istediğim cok açık ve net. Dünyanın en fazla işçi ölümlerine sahip ülkelerden bir ülke olarak dünyanin en güvenli ulaşım aracı treni de bir katliam aracına dönüştürmeyi başardık maalesef.

Hindistanla kendi ülkeni kıyaslama nufusu senin ulkenin nufusundan en az 10 15 kat fazla o adamlar trenlerin üstüne yanına çikarak seyahat ediyor. Ha hindistanla kıyaslamaya gelecekse iş 70 milyon liraya uzaya roket yolladılar dünyanın bu konuda çalisma yapan sayılı ülkeleri arasına girdiler buradan kıyaslama yap. Oraya gelirse işler karışır.

Bu ülkede bir yıkımın sebebi olup da sorumluluk alan kimseyi bulamazsınız. Şuna benzer 1 olay japonyada yasansa bakan makan ne varsa istifa ederdi.

Çorlunun acısı dinmeden Ankara!

Çorlu da oğlunu kaybeden bir annenin feryatlarından yılmış olsa gerek o anneyi her yerden engelleyecen TCDD Genel Müdürü İsa Apaydını da gördü bu gözler. Onun için geçiniz bunları.