SheefLAMARCK adlı üyeden alıntı

mantık şu şekilde kardeşim sen bir sipariscron.php veya neyse işte ondan oluşturucaksın buraya yazacagın kodlar şöyle

siparisler tablonda siparis_durum diye bir sutun olusturuyorsun kullanıcı bu siparişi verirken artık sana kalmış kredi kartı ıle siparis veriyorsa (buypayer,,iyzico gibi) siparisi kaydederken siparis_durum=1 diyeceksın ve kaydedıceksın sonra cron olarak calıstıracagın sipariscron.phpye 1 dakıka aralıklarla crondan post ettiriceksın oda siparis_durum=1 olan urunlerın ıslemlerını yapıcak olay bu

Siz bana sipariş alanı mantığını anlatmışsınız. Sizin anlattığınız kısmı ben zaten yaptım sipariş veritabanına kaydediliyor. Eğer üye yaptığı işlemi belirli bir zamanda belirli bir miktarda yapılmasını istiyorsa ve formda bu alanları doldurmuş/işaretlemişse Zamanli_isler tablosuna bu veriler (tip/hesap/uye/limit) kaydediliyor.
Burada sorduğum şey; Ben Cron dosyamı nasıl yapılandırmalıyım ki bu tablodaki işlemler üye paketi varsa aksamadan olsun. 1 metin dosyasına şematik olarak işledim notlar aldım Çözümünü biraz uğraşarak buldum şimdi tek sorun cron yapılandırması ilk defa cron işlemi kullanacağım.