-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba,
Yeni bir alan adı aldım çok hoş ve akılda kalıcı bir domain. Natrodan host aldım en düşük pakette, 2 tane de ayrıyetten .site ve .xyz uzantılarıda verildi. Site için,
TEMA : KEREMİYA - MOVİFOX TEMASI
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Şöyle söylim size anlık heves değil, ilk önce direk 1000 tane film ekleyip sonra günlük 5 veya 10 arası eklenmeler yapılacak. Seodan anlayan arkadaşlar irtibata geçin 1000 tane film için seo çalışması yapılacak. Sitenin anahtar kelimeleri çok biliyorum ama şöyle söyleyelim imkansız diye birşey yoktur. ilk 3 ay kesinlikle bir gelirin olmasını beklemiyorum. Önceki ziyaretçi memnuniyeti. Ortak yatırımcı da arıyorum, kar zarar ortak olacak şekilde ilerlenir. Site için kenara attığım 10.000 TL param var. İlk defa yapmıyorum bu işi, bilen biliyor zaten :).
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Ağırlık olarak GOOGLE İLK SAYFA çalışması yapılacak. Anahtar kelimeler belli.
-FİLM İZLE- -HD FİLM İZLE- VB. Kelimeler. Kendisine güvenen SEOCU arkadaşları PM ye bekliyorum.
DEDİĞİM GİBİ ORTAK ARIYORUM. TEKLİFLERE AÇIĞIM. RESMİ OLARAK ORTALIK SÖZLEŞMESİDE YAPABİLİRİZ.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
İsterseniz çok kaliteli bir çalışma yapabiliriz. Size değerli bir bilgi vereyim kesinlikle bu işi bilmeyenlere paranızı kaptırmayın derim.
Bir site referansı isteyin.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Film sektörü tamami ile hacklink :) Seocu vs boş alanınızda sitelerden link ve tanıtım yazısı alın yükselmeye çalışın spam link paketleri ile bir yere gelebileceğinizi sanmıyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
MNAKIT
Razer Gold Sat
Platin Üye
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
elektronik ödemeler
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
82, (%99)
Merhaba, siteniz için editöre ihtiyacınız varsa konumu inceleyebilirsiniz. Uzun zamandır pek çok film sitesine editörlük yaptım.
Razer Gold ve Diğer işlemler için Yazabilirsiniz. 05443130758
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Z** Z**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Amacım konunuzu baltalamak değilde bilgi olsun diye söylüyorum yasa dışı bir konu üzerine sözleşme yapamazsınız :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Freelancer SEO
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Çözüm hacklink hocam yada çok sayıda footer link satın almak.