lostyazilim
tr.link

Wiki Makaleleri Zararlı mı?

15 Mesajlar 2.752 Okunma
lstbozum
tr.link

wpuzmann wpuzmann Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek seo uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 772
  • Beğeniler 108 / 61
  • Ticaret 4, (%100)

melankolia adlı üyeden alıntı

Hocam bende tam bu konuda konu açıcaktım her site için aynı makalemi yoksa ayrı makaleler yazayımmı diye birde makale içinde sadece hedef kelimeyemi yükleneyim yoksa sitenin başka konulardaki anahtar kelimelerede link vermelimiyim.

Kendiine hedef kelimeler belirle. Önemli kelimelere link çıkışı sağla. Mesela bu ay 100 tane makale yayınladın. Her bir makalende 3 adet aynı kelimeye link çıkışı sağladın. Fazla link çıkışı yapma. Zarar görürsün. En fazla 3 kelimeye link verilse yeterlidir. Her site için ayrı ayrı makale yayınlarsan google'da tavan yaparsın. Önemli kelimelerine link çıkışı sağladıktan sonra bu sitelerdeki makalelerini pingleme servislerine bildir. Makalelerini imleme servislerine de bildir. İmleme yaparsan senin önüne kimse geçemez.
100 Sitede ana 3 kelimen için link çıkışı sağladıktan sonra artık linkleri değiştirmeye başla. Hep aynı link çıkışı sana zarar verir.

wmaraci
reklam

melankolia melankolia Uzun Yollara Devam Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dijital Baskı Operatörü
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 4577
  • Beğeniler 1011 / 1012
  • Ticaret 3, (%100)

wpuzman adlı üyeden alıntı

Kendiine hedef kelimeler belirle. Önemli kelimelere link çıkışı sağla. Mesela bu ay 100 tane makale yayınladın. Her bir makalende 3 adet aynı kelimeye link çıkışı sağladın. Fazla link çıkışı yapma. Zarar görürsün. En fazla 3 kelimeye link verilse yeterlidir. Her site için ayrı ayrı makale yayınlarsan google'da tavan yaparsın. Önemli kelimelerine link çıkışı sağladıktan sonra bu sitelerdeki makalelerini pingleme servislerine bildir. Makalelerini imleme servislerine de bildir. İmleme yaparsan senin önüne kimse geçemez.
100 Sitede ana 3 kelimen için link çıkışı sağladıktan sonra artık linkleri değiştirmeye başla. Hep aynı link çıkışı sana zarar verir.

Teşekkürler hocam bilgiler için bütün merakımı giderdiniz :)

wpuzmann wpuzmann Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek seo uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 772
  • Beğeniler 108 / 61
  • Ticaret 4, (%100)

melankolia adlı üyeden alıntı

Teşekkürler hocam bilgiler için bütün merakımı giderdiniz :)

Rica ederim kardeşim. Bende buradaki adminler sayesinde öğrendim bazı konuları. Sormak istediğiniz her şeyi sorunuz. Bildiğim her şeyi sizinle paylaşmaya hazırım. Bende sorarak öğreniyorum her şeyi. Bildiğim konuları bile iyice öğrenmek için soruyorum, konuları takip ediyorum. Zor işler bunlar ama ne yapalım mecburuz.
melankolia

kişi bu mesajı beğendi.

Golqesiz Golqesiz Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Web Master
  • Mesajlar 46
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Wikiler Candır..

wmaraci
wmaraci

savaser savaser WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek webmaster
  • Mesajlar 409
  • Beğeniler 57 / 76
  • Ticaret 2, (%100)
Kimi siteye candır,kimisine cellattır.

Drupal haber ve e-ticaret siteleri yapılır.
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al