Bu güncelleme Yoast Seo eklentisi içindi. Güncelleme butonuna bastım sonra site göçtü..

Natrodan destek istedim vermediler. Sunucu tarafında bi problem görünmüyor dediler ..

Güncellemeden sonra aşağıdaki hatayı aldım;

"unavailable for scheduled maintenance. Check back in a minute."

Sonra 500 hatası verdi..

Sonra natrodan destek talebi istediğimde ;

Belirttiğiniz uyarı genel olarak eklenti veya tema güncellemelerinde kısa süreliğine yansımaktadır. Sunucu tarafında şu an olumsuz bir durum gözlenmemektedir.

En son alınan hata kodları ise aşağıdaki gibidir.

[18-Dec-2018 14:09:39 UTC] PHP Warning: require_once(/home/u8423786/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/vendor/composer/autoload_real.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/u8423786/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/vendor/autoload.php on line 5 [18-Dec-2018 14:09:39 UTC] PHP Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/u8423786/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/vendor/composer/autoload_real.php' (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/u8423786/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/vendor/autoload.php on line 5

Şimdi ne yapmam gerekiyor? Bunlar ne anlama geliyor? Her eklenti güncellemesinde bu olmuyodu :s