ASametYildirim adlı üyeden alıntı

Bugün bir tıklama almışım gelen gelir 1 kuruş. :)
Artık 1x18/100 den 00.001,15 kuruş vergimi veririm. :)

Bu vergiyi vermek içinde hemen 3.000tl vererek bir şirket açmalıyım, sonra her ay 400tl sırf bu vergiyi vermek için diğer vergileride ödemeliyim. Muhasebeciye, bankaya, dükkana da para vermeliyim.

Ee yapacak bir şey yok.Suriyeli kardeşlerimin için ben iki kat vergi veririm. Nasıl olsa burada mülteci benim. Onların maaşlarının da arttırılması gerekiyor.

Suriyeli kardeşlerim harcadıkça beni hatırlasın onların canı sağolsun. O kadar ülkelerinde yaşıyorum, o kadar benin ülkem için savaşıyorlar. :(

Yukarıda yazanları kendimi tutamadım yazmak istedim. Siyasi tartışma yapmadan yorumumu eleştirebilirsiniz. Sonuçta wmaraci.com saygı çerçevesinde tartışmaya açık bir platformdur.

Vergi verilmesin demiyorum ama vergi verilecekse herkesin vergi vermesinin hatta vergi vermeyenlere de ekstra maaş verilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Tabi %15 lik vergi içinde 10.000 tl ye yakın bize masraf yaptırmalarını da kınamıyor değilim.

Esnaf içinde aynısı geçerli suri suri deyip yırtmak var ya da süriyeli bir ortak lazım hepimize ay sonunu bekleyip silmek lazım siteleri :)