Konuya beklediğimden daha fazla ilgi geldi. 1. yorum şu 2. yorum bu olsun gibi 10 tane yorum yazıp mesaj gönderirseniz öncelik vereceğim. :)
Pakete Neler Dahil?
10 Adet Google Maps Yorumu
Yorumları Zamanlayabilme İmkanı
Yorumları Belirleyebilme Hakkı
Yoruma Resim Ekleyebilme Hakkı
Yoruma Verilecek Yıldız Sayısını Belirleme Hakkı (4 veya 5)
Cinsiyet Belirleyebilme Hakkı
Not: Bu işin ticaretini yapmıyorum. İçimden geldi isteyen hocalarıma bedava 10 yorum ve 5 yıldız vereceğim. Yalnız hizmeti alacak kişilerin altta bulunan maddeleri okudu olarak kabul edeceğim.
1-) İnsanların sağlıklarını, paralarını veya güvenliklerini tehlikeye atacak firmalara yorum atmamaktayım.
2-)Google tarafından sorun olmadığı sürece firma hizmeti alan kişinin isteği üzerine ilerleyen zamanlarda atılan yorumu düzenleyebilir veya silebilirim.
3-)Firmayı Kötüleyecek Yorum Atmamaktayım.
4-)Google tarafından sorun olursa, yorum atacağım diye söz verdiğim hocalarıma yorum atamayabilirim.
5-)Yorumların silinmeme garantisini vermemekteyim. Sonuçta Google algoritmaları spam veya gerçek olmayan yorumları silebilmekte.
6-) Yorumlardan dolayı hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. Bütün sorumluluk yorum talep edendedir.
Yorumlar geldi. Arkadasin ilgi ve alakasina tesekkur ediyorum. Gercekten organik calismis. :)
Yorumlar geldi isinde basarili bir arkadas tesekkur ediyorum
Yorumlar geldi, arkadaşım gerçekten çok ilgili. Google haritalar için detaylı çalışma yaptırılabilir. Herşey için teşekkür ederim.
Yorumlar geldi arkadaş baya hızlı teşekkür ederiz bu işi ücretsiz yapması ayrı bi güzellik olmuş.
Yorumları gönderdi, çok teşekkür ederim.:)