lostyazilim

Reklam gelirlerine %15 vergi

24 Mesajlar 3.873 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

enesgunduz enesgunduz Blackflioww Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 106
  • Beğeniler 13 / 30
  • Ticaret 1, (%100)

ASametYildirim adlı üyeden alıntı

Bugün bir tıklama almışım gelen gelir 1 kuruş. :)
Artık 1x18/100 den 00.001,15 kuruş vergimi veririm. :)

Bu vergiyi vermek içinde hemen 3.000tl vererek bir şirket açmalıyım, sonra her ay 400tl sırf bu vergiyi vermek için diğer vergileride ödemeliyim. Muhasebeciye, bankaya, dükkana da para vermeliyim.

Ee yapacak bir şey yok.Suriyeli kardeşlerimin için ben iki kat vergi veririm. Nasıl olsa burada mülteci benim. Onların maaşlarının da arttırılması gerekiyor.

Suriyeli kardeşlerim harcadıkça beni hatırlasın onların canı sağolsun. O kadar ülkelerinde yaşıyorum, o kadar benin ülkem için savaşıyorlar. :(

Yukarıda yazanları kendimi tutamadım yazmak istedim. Siyasi tartışma yapmadan yorumumu eleştirebilirsiniz. Sonuçta wmaraci.com saygı çerçevesinde tartışmaya açık bir platformdur.

Vergi verilmesin demiyorum ama vergi verilecekse herkesin vergi vermesinin hatta vergi vermeyenlere de ekstra maaş verilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Tabi %15 lik vergi içinde 10.000 tl ye yakın bize masraf yaptırmalarını da kınamıyor değilim.

İçimi okudun hocam, yorumsuz...
ASametYildirim

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

ahmetce33 ahmetce33 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek turizm
  • Konum -
  • Ad Soyad A** Ü**
  • Mesajlar 1165
  • Beğeniler 267 / 266
  • Ticaret 151, (%100)

ASametYildirim adlı üyeden alıntı

Bugün bir tıklama almışım gelen gelir 1 kuruş. :)
Artık 1x18/100 den 00.001,15 kuruş vergimi veririm. :)

Bu vergiyi vermek içinde hemen 3.000tl vererek bir şirket açmalıyım, sonra her ay 400tl sırf bu vergiyi vermek için diğer vergileride ödemeliyim. Muhasebeciye, bankaya, dükkana da para vermeliyim.

Ee yapacak bir şey yok.Suriyeli kardeşlerimin için ben iki kat vergi veririm. Nasıl olsa burada mülteci benim. Onların maaşlarının da arttırılması gerekiyor.

Suriyeli kardeşlerim harcadıkça beni hatırlasın onların canı sağolsun. O kadar ülkelerinde yaşıyorum, o kadar benin ülkem için savaşıyorlar. :(

Yukarıda yazanları kendimi tutamadım yazmak istedim. Siyasi tartışma yapmadan yorumumu eleştirebilirsiniz. Sonuçta wmaraci.com saygı çerçevesinde tartışmaya açık bir platformdur.

Vergi verilmesin demiyorum ama vergi verilecekse herkesin vergi vermesinin hatta vergi vermeyenlere de ekstra maaş verilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Tabi %15 lik vergi içinde 10.000 tl ye yakın bize masraf yaptırmalarını da kınamıyor değilim.

Esnaf içinde aynısı geçerli suri suri deyip yırtmak var ya da süriyeli bir ortak lazım hepimize ay sonunu bekleyip silmek lazım siteleri :)
ASametYildirim

kişi bu mesajı beğendi.

Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...

sworks sworks WordPress Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 3292
  • Beğeniler 1797 / 1799
  • Ticaret 20, (%100)
Genel seçimlerde oy vermek için de vergi isteseler keşke...

worldww worldww Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.04.2018
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 2112
  • Beğeniler 626 / 737
  • Ticaret 4, (%100)
Onu bunu bırakın, ne yapacağız? Günlük 1 lira için vergi veremem.

wmaraci
wmaraci

viarequal viarequal via RequaL Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Sanat Tarihçisi
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 569
  • Beğeniler 245 / 118
  • Ticaret 10, (%100)
Kapatalım mı dükkanı ne yapalım :) ? Öneriniz neler benim adsense hesabımda 0,02 ₺ var matematiği kuvvetli arkadaşlar hesaplarsa ne kadar vergi vermem gerekiyor ? :)

www.sinanusta.com.tr

davison davison Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek cafe çalışanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad D** U**
  • Mesajlar 220
  • Beğeniler 58 / 45
  • Ticaret 0, (%0)
her gelirin vergisi olmalı ama çoğu kişi az kazandığı için haliyle çok şikayetçi ama 10 binlerce lira kazanan ve hiç bir vergi vermeyenlerde var genel yerine örnek asgari ücretin yarısın mesela kazananlar için 0 diğerlerinede kategori kategori vergi olması gerekir bence yani ben 100 lira kazanacağım bir başkası 10000 ikimizde %15 vergi vermeliyiz bu mantıksız

suriyeliler konusuna gelince elinsaf arkadaşlar biraz enpati yapın kendinizi onların yerine koyun size yardım edenlere kötü gözle mi bakacaksınız yere düşeni tekmelemek mi lazım ayrıca imkanınız varsa yardım etmek farzdır.ha herşeyin bir ölçüsü vardır ölçü kaçar o başka konu örnek hükümet suriyeliler yüzünden hükümetten düştü hatırlarsanız bu benim fikrim tabi bence kamplarda tutulmalıydılar her yere bırakılmak yerine ama sonuç olarak yardım etmek şart

davison davison Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek cafe çalışanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad D** U**
  • Mesajlar 220
  • Beğeniler 58 / 45
  • Ticaret 0, (%0)
http://www.resmigazete.gov.tr/eskile...20181219-6.pdf madde4 %0 oranı nedir arkadaşlar onu tam anlayamadım vergi için bi limit var sanırım

murro murro WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Elektrik-Elektronik
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 669
  • Beğeniler 145 / 255
  • Ticaret 2, (%100)
davison valla hocam onu anlayabilen çıkmadı henüz. Benimde kafamı karıştırıyor o madde.

xLyra xLyra Göründüğü gibi değil.. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 717
  • Beğeniler 63 / 244
  • Ticaret 1, (%100)
Her zaman ki gibi aç kaldık :)

haberhatti1 haberhatti1 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 87
  • Beğeniler 9 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
arkadaşlar yenıyım kusura bkamayın yenı sıtemı açacagım ama vergıyı nasıl alacak şimdi biz gidip maliye ye kayırmı olacagız esnaflar gibi esnaf odasına felan yoksa dırek adsenseden otomatıkmı kesecek vergıyı

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al