-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
151, (%100)
ASametYildirim adlı üyeden alıntı
Bugün bir tıklama almışım gelen gelir 1 kuruş. :)
Artık 1x18/100 den 00.001,15 kuruş vergimi veririm. :)
Bu vergiyi vermek içinde hemen 3.000tl vererek bir şirket açmalıyım, sonra her ay 400tl sırf bu vergiyi vermek için diğer vergileride ödemeliyim. Muhasebeciye, bankaya, dükkana da para vermeliyim.
Ee yapacak bir şey yok.Suriyeli kardeşlerimin için ben iki kat vergi veririm. Nasıl olsa burada mülteci benim. Onların maaşlarının da arttırılması gerekiyor.
Suriyeli kardeşlerim harcadıkça beni hatırlasın onların canı sağolsun. O kadar ülkelerinde yaşıyorum, o kadar benin ülkem için savaşıyorlar. :(
Yukarıda yazanları kendimi tutamadım yazmak istedim. Siyasi tartışma yapmadan yorumumu eleştirebilirsiniz. Sonuçta wmaraci.com saygı çerçevesinde tartışmaya açık bir platformdur.
Vergi verilmesin demiyorum ama vergi verilecekse herkesin vergi vermesinin hatta vergi vermeyenlere de ekstra maaş verilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Tabi %15 lik vergi içinde 10.000 tl ye yakın bize masraf yaptırmalarını da kınamıyor değilim.
Esnaf içinde aynısı geçerli suri suri deyip yırtmak var ya da süriyeli bir ortak lazım hepimize ay sonunu bekleyip silmek lazım siteleri :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz
Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Genel seçimlerde oy vermek için de vergi isteseler keşke...
worldww
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Onu bunu bırakın, ne yapacağız? Günlük 1 lira için vergi veremem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sanat Tarihçisi
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Kapatalım mı dükkanı ne yapalım :) ? Öneriniz neler benim adsense hesabımda 0,02 ₺ var matematiği kuvvetli arkadaşlar hesaplarsa ne kadar vergi vermem gerekiyor ? :)
www.sinanusta.com.tr
davison
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
cafe çalışanı
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
her gelirin vergisi olmalı ama çoğu kişi az kazandığı için haliyle çok şikayetçi ama 10 binlerce lira kazanan ve hiç bir vergi vermeyenlerde var genel yerine örnek asgari ücretin yarısın mesela kazananlar için 0 diğerlerinede kategori kategori vergi olması gerekir bence yani ben 100 lira kazanacağım bir başkası 10000 ikimizde %15 vergi vermeliyiz bu mantıksız
suriyeliler konusuna gelince elinsaf arkadaşlar biraz enpati yapın kendinizi onların yerine koyun size yardım edenlere kötü gözle mi bakacaksınız yere düşeni tekmelemek mi lazım ayrıca imkanınız varsa yardım etmek farzdır.ha herşeyin bir ölçüsü vardır ölçü kaçar o başka konu örnek hükümet suriyeliler yüzünden hükümetten düştü hatırlarsanız bu benim fikrim tabi bence kamplarda tutulmalıydılar her yere bırakılmak yerine ama sonuç olarak yardım etmek şart
xLyra
Göründüğü gibi değil..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Her zaman ki gibi aç kaldık :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar yenıyım kusura bkamayın yenı sıtemı açacagım ama vergıyı nasıl alacak şimdi biz gidip maliye ye kayırmı olacagız esnaflar gibi esnaf odasına felan yoksa dırek adsenseden otomatıkmı kesecek vergıyı