Merhaba,

Arkadaşlar 2 aydır Veridyen kullanıyorum. Sitem genel olarak yavaş açılıyor sunucudan dolayı. Pagespeed ve diğer sitelerde de test ediyorum. Bu konuyu yaklaşık 4 kere ticket atmışımdır. Kimi zaman sitem 3 saniyede yanıt veriyor, çok nadir 15-30 saniye arası, genellikle 1 1,5 saniyede ve yine "bazen" 0.35 saniyede.

Benim zannımca hosting servisinden beklenilen hız maksimum 0.40 saniye civarında olmalıdır. 0.35 kabul edilebilir. Fakat her zaman bu hızı vermiyor. Ben bunu ilettiğimde ise, hosting kullanıyorsunuz paylaşımlı olduğu için böyle her zaman aynı hızda açılmayabilir vs. diyorlar. Wordpress ağır bir sistem vs..

Böyle devam ederse ben hosting değiştirmeyi düşünüyorum. Veridyen kullanan arkadaşların yorumlarını almak istedim. Fiyatları ve sundukları hizmet güzel ama sunucu hızını hiç beğenmiyorum. Yani veridyeni karalamak gibi düşünülmesin, çok severim kendilerini. Fiyat performanslardır. Ama bu hız sorunu moralimi bozuyor.

Not: Evet, gerekli her optimizasyonu yaptım. LSCache olsun, A3 vesaire, anlarım bu işlerden biraz.