-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Benimde veridyen de sitemlerim var şimdi test ettim, mobil: 0.08sn, masaüstü: 0.27sn çıktı. Ama şunuda söyliyeyim; bazen bu değerler yukarılara çıkıyor ve çok yavaş cevap veriyor sunucular. Bundan dolayı bende yazmıştım banada sunucuda problem olmadığını yazdılar. Ben şu an için memnunum aldığım hizmetten. Zaten aylık ödeme yapıyorum, canım sıkıldığı anda değiştiririm firmayı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Kimyager
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bende veridyeni kullanıyorum hocam son haftaya kadar gayet iyiydi şu son hafta biraz aksaklıklar var oda taşıma işlemi gerçekleştiriyorlar gayet iyi firma zamanında bilgilendiriyor .
Php Scriptler https://www.phpscripttr.com
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
site adresini alabilirmiyim bakmak istiyorum
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
First Byte Time süresini direkt sunucuya bağlamak maalesef yanlış olur.
Etkileyen bir çok etken varken direkt hosting firmasını zan altında bırakmamalıyız.
Bakın, burada niyetim hosting firmasını savunmak veya kötülemek değildir.
Her zaman sunucuya hata bulmadan önce kendimize bakmalıyız demek istiyorum kısacası.
Webpagetest üzerinde analiz edin sitelerinizi. Details bölümünde neyin ne kadar sürede yüklendiği gayet açık şekilde belirlidir. Bu şekilde First Byte etkileyen durumun ne olduğunu görebilirsiniz.
Ve bir şey daha etkilemek isterim, First Byte Time süresinin her zaman iyi olmasını sağlayamazsınız. Mutlaka o an bir eklentiden kaynaklı gecikmede yaşanabilir. Özellikle temadan kaynaklıdır bu problem, göz önüne almakta fayda var derim.
En basit örneği ise temada mevcut olan logo ve favicon dur. Bir çok arkadaşımız 2500x500 gibi ebatlarda logo kullanabiliyor. Çok denk geliyoruz.
Cache eklentileri de etkiler. Yapılan ayarların doğru olduğuna emin olmalısınız. Maalesef bazı konularda aynı anda sitede 2 veya 3 cache eklentisinin kurulu olduğuna bile denk geldim. Daima tek cache eklentisi kullanılmalıdır.
Bir not eklemek isterim bu arada; maalesef Türk ******* alt yapısı son derece yetersiz ve sürekli hosting firmalarına saldırı durumları yaşanıyor.
Herkese iyi forumlar, kolay gelsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
paylasımlıyla falan alakası yok bu ısın hocam. Verıdyende benım de vardı ılk acılıs gayet yavaştı aynı tema aynı sekıl baska yerde hızlı acılırken orda yavas acılıyor tıcket acınca da optımızasyon yap vs deniliyor
1 kişi bu mesajı beğendi.