Merhaba arkadaşlar. Başıma gelen ve bir süredir sürekli analiz edip, takip edip durduğum bir olaydan bahsetmek istiyorum.
5 aydır takip ediyordum durumu ve sırf Türk firması diye sabrediyordum. 5 ay öncesine kadar anlık 40-50 ziyaretçinin altına düşmeyen bir web sitemde admatic reklamları ekliydi. Başka bir web sitemde ise ziyaretçi sayısı anlık 5-10 kişi arası ve burada da Adsense ekli. Pek tabi adsense kazançları çok daha fazla ve bu sitemde de durum bundan ibaretti.
Admatic ekli sitenin ziyaretçi sayısı bir arkadaşımın katkılarıyla uçmaya başladı. Yaklaşık 2.5-3 aydır ziyaretçi sayısı anlık 1200 altına düşmüyor. Admatic'i kontrol ettim şok! 3 aylık rapor da gösterim sayısı her güne 6 gösterim. sanki sabitlemişler. 2 İnterstial 1 Masthead 3 İnPage. Tüm gün raporları hep aynı.
Mail attım. doğru olduğunu rahatlıkla söylediler. Dedim bende mi sorun var. Arkadaşlara sordum site de problem yok dediler. Bir daha mail attım yine aynı cevap.
Bizim Türk firmaları hep böyle olmak zorunda mı? Kalkıp birileri onların emeğinin üzerinden geçinse bi taraflarına buzlu badem girmiş gibi ortalığı yıkarlar.
Alabiliyorsanız Adsense alın başka da hiç birine yanaşmayın. Türk firması ya da değil..
Büyükten şaşmayın arkadaşlar. Adsense forever..