Telefon numaranızı aldım, bana vermiş olduğunuz numaradan sizi arayacağım.

İlave Olarak: Seo Uzmanı bulmak imkânsız demişsiniz. Evet haklısınız. Ama şunu bilin ki "SEO" ile ilgilenen kişiler ya hakkını vererek iş yapıyordur, yada öyle olduğunu sanarak... O dediğiniz tekil hitleri aynı anda tutarak birden fazla siteye dâhi uygulayabilirim. Sonuçta ÇÖZÜMCÜ bir mantık olması gerekiyor.

1800 TL + Sigorta gayet güzel bir fiyat bence(başlangıçta) evde sandalyede oturup, ona site yapayım, bunun sitesi vardı, ona onu açayım tek tek uğraşmaktansa, sigortalı ve daimi bir iş olursa neden "Hayatımı düzene sokmak için 1 adım" atmayayım ki?

Birde eski çalıştığım yerde Günde 5 site (Zorunluymuşum gibi) veriliyor tek tek dolaşıyor akşam eve uykusuz gidiyor ve kendimi mahvediyordum. Nasıl dayandım 7 ay bende şaşırıyorum...

SEO işi çözümleme, zaman, bilgi, doğru hareket etmeden yola çıkar, güzelliklerini ve meyvelerini sonradan verir.
Eğer 300' den fazla web sitesini 1 hafta / 2 haftaya yayarak hem filtre, hem site içi seo, hem site dışı seo, hem araştırma üstüne üstlük 1nci sayfada tutabildiysem o geçen sürede, kendime güvenmeyi severim "BUNLARIN DA ÜSTÜNDEN GELİRİM ALLAHIN İZNİYLE" der kenara çekilirim...

SEOF = Sinan abim ile de beraber çalıştık bir kaç ay. Açıkçası birbirimizi çok güzel tamamlıyoruz. Ben eksiklerimi söylüyorum, sinan abim bana eksiklerini söylüyor, açıkları kapatıyor ve işleme başlayabiliyoruz vs.

Son olarak sizi arayacağım. Yarın konu ile ilgili olarak. Teşekkür ederim.