-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba. Yazılım, bilişim ve Web dünyasına olan ilgimden dolayı ikinci üniversite açıkogretim yönetim Bilişim Sistemleri programına kayıt yaptırdım. Klasik sorudur belki ama bilişim dünyasında nereden başlamalı? Nasıl bir strateji yöntem uygulanmalı? Hangi konularda uzmanlaşmanın profesyonel anlamda getirisi daha çok olur? Kurs gerekli midir? Sorular hakkında fikir ve görüşlerinizi, tavsiyelerinizi, göstereceğiniz kaynak ve yöntemleri bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
vuslatim
www.segemdersnotlari.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Sigortacı
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende Yönetim bilişim sistemlerini bitirdim, 2. üniversite olarak.. Tek diyeceğim kendini geliştirmedikten sonra boş. Ama geliştirisen iyi ekmek yersin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh.
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
hocam 21 senedir sektörün işindeyim,
bence kendini geliştirmedikten sonra hepsi boş.
tam anlamıyla yapmaya çalışırım, kendimi geliştiririm dersen kursu felan bir tarafa bırak.
bu bir kurumsal bilgisayar firması çalış (ilk olarak donanımsal olarak kendini geliştirmeye bak.)
sonra ufak tefek html, asp konularına el at. yazılım için temelin olsun,
Bilişim olayı biraz hizmet işi gibi, bilgini tecrübeni pazarlıyorsun.
yoksa nette herşey var zaten.
3rdi91
Alonebusinessman
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yönetim Bilişim Sistemleri Uzm
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yabancı dil seviyenizi öncelik olarak tutun bence. Talebin yoğun olduğu yerlerde geliştirmek lazım benim görüşüme göre.
http://accastay.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
merhaba önce tam olarak nereye kadar gitmek istiyorsun ve tam olarak neye yarayacağını düşünüyorsun aslında şuan ne iş yapıyorsun ve ne yapmak istiyorsun o önemli. Bende yönetim bilişim sistemleri okuyorum 2. sınıftayım farklı farklı elektronik, işletme, spor yönetimi gibi farklı farklı 3 bölüm bitirdim. 32 yaşındayım anca tamamıyla ne yapmak istediğime karar verdim ve devam ediyorum. Bilişim dediğin zaman kapsam tek ama dalı 2 bir taraf donanım ve network diğer taraf yazılım. önce ne tarafta olmak istediğine karar vermen lazım birde ne kadar işine yarar. Amaç sadece kazanç ve statü ise bence yazılım tarafı ama daha önce hiç ilgilenmediysen baya bir süreni alır ve adapte olmasıda zor.