-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilgi işlem (it)
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba arkadaşlar diyerek başlıycam tam geyik modu olacak biliyorum. Direk konuya giriyorum sektorgundemi.net adında bir domainim boştaydı yeniden hayata geçirmek için haberyazılım ile çalışmaya başladım. Site içeriği henüz aktif değil, Şu anda ada hali hazırda 3 tane yazarım var. Planım şu durki sektörel olarak haberleri toplayıp yayınlamak. Haberleride direk firmalardan taleb etmek. Bunu ilk başlarda ücretsiz olarak istemek sonrasında ucretli reklamlıya ceviririz diye düşünüyorum. VE işte adshood yada adsense calısması yaparım dıyorum. Sizce nasıl yapmalıyım. Ortak fikirlerinize saygı duyaraktan ihtiyac duymaktayım. İlgi ve alakanız için teşekkür ederim.
Clivrape
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Güvenlik, Yazılım Uzmanı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam yanlış anlamayın ama bu yüzden internet ekonomisi çökmüş durumda. Bırakın allah aşkına binlerce haber sitesi var. Yatırım yapmak istiyorsanız başkalarına büyük projelere yardımcı olun. Lütfen yani .. Anlayın artık bunu bu ülkede yeterince her şeyden var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilgi işlem (it)
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Evet farkındayım, zaten yatırım amaclıda değil şu anda ciddi olarak yatırımlarım mevcut, aslında konuyu acmak gerekirse biraz kobilere destek amacındayım. Şu anda elimde bir çok kobi firmasına ait site işleri ve seo çalışmaları var şu dikkatimi çekti valveworld adında bir sektör ajansı türkiyeye gelip ciddi rakamlara reklam çalışmaları yapıyorlar, kabiler bundan yoksun kalıyor, küçük işletmelerinde reklam veya ajanslarla çalışma yapmaya katkılarında da deli paralara anlaşmalarla karşı karşıya kalıyorlar, sektörel haber ve dergi firmalarını incelediğimde de verimsiz ve kalitesiz sitelerle karşılaştım yani tam ortası yok ben bunu bu amaçla yapıyorum, yazılım ve programlama okuyan stajyerlerimle sadece gerçekten masrafları cıkarmak ve karşılığında holdinglerin değilde gerçek kobilere destek tarzında , zaten holdingler 5-10 bin liraya reklamı yapıyor yah 3-4 kişinin çalıştığı ve türkiyenin çekirdek üreticisi ? ben bunu düşünmüştüm, Düşüncelerinizede saygım sonsuz tabi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
haber yazılı mı ile degilde kendi siteni kendin kurarsan daha iyi olur...! adhood'u kendi adına açmıyosun galiba yazılımı veren firma adına açılıyor öyle bişeyler hatırlıyorum...!
Ek Olarak:
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilgi işlem (it)
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
yok kendi adına acıyorsun sadece arada onların gönderdiği bir haber içeriğini yayınlıyorsun.
:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
türkticarete güvenip yola çıkma derim hosta para vermek istemiyosan domaini yönlendir blogger'a orda kullan türkticaret 3 ay sonra bu projeye son veriyoruz der içeriklerin hitlerin boşa gider