hasan kardeşim abartma.sana kimsenin bişey dediği olmadı.bunları burada konuşmayalım..seni bekliyorum gel
Ek Olarak: arkadaşlar; ücret konusunda burada çok tartışma oldu..bana bir çok da özel mesaj geldi bu konuda.Arkadaşlar genellikle ücret konusunda kızmışlar bana.Düşük ücret,ücreti burada yazmayın,özel mesajlarınızda yazın diye.Bence verdiğim ücret hiç de düşük bir ücret değil.Olaya birazda işveren gözüyle bakıp size anlatacağım;1800 tl maaş + sigorta + yemek alan bir çalışanın,işletmeye maliyeti 3000 tl dir yaklaşık olarak.3 bin tl yi çıkartabilmek için benim ayda 250 adet bebek beşiği üretip satmam gerek.çünkü, o mobilyanın malzemesi var,üreten ustaların masrafları var.işletme giderleri var.var oğlu var.çalışmaya başlayan arkadaşın ilk düşüncesi, ben sattırıyorum bu ürünleri oluyor.doğal olarak daha çok kazanmam gerekiyor oluyor.Çalışmaya başlayan hiç bir seo cu arkadaşın üretim tecrübesi ve maliyet hesaplarından haberi olmuyor.zannediyor ki ; üretilen her ürün kar hanesine yazılıyor..yok öyle bir şey..Bir de tahsil edilemeyen alacakların getirdiği stresi gelin bana sorun..siz akşam gidip huzurla uyuyabiliyorsunuz..ama ben sabaha kadar yatakta dönüp duruyorum stresten.
işletmelerde çalışacak arkadaşlara diyeceğim odur ki; birazda ekmeğinizi kazandığınız işletmenin gözüyle bakmayı deneyin.
hepinize sevgilerimi gönderiyorum
www.cropmobilya.com