Ee sen yine çok çok iyisin be kardeşim :D ben Gebzenin göbeğinde belediyeye 3 dakikalık mesafedeyim tam 3.5 aydır alt yapının gelmesini bekliyorum. Çevrede ki bütün evlerde var apartman altyapı var sadece bina ile tabiri caizse sokak arasında bağlantı yok bu mesafe sadece 2 metrelik bir mesafe aylardır bekliyorum doğru düzgün cevap veren de yok şikayet edebileceğin bir yerde yok btkya şikayet ettim .
Aldığım cevap
"İnternet erişim hizmetinden yararlanmak istediğiniz lokasyonda internet hizmetinin tesis edilmesine yönelik talebinize istinaden yapılan kontrollerde, söz konusu lokasyonda internet hizmetine ait altyapının bulunmadığı anlaşılmıştır.

Mevcut imkanlar doğrultusunda altyapı kurulumunun henüz gerçekleşmemiş olması ve süre bilgisi iletilememesi nedeniyle hizmet sunumu mümkün olamamaktadır.

Altyapı/port bulunmaması nedeniyle Talep etmeniz durumunda ve bulunduğunuz lokasyondaki mobil şebeke hizmet verilebilirlik durumuna göre Türk ******* Mobil 4,5 G (LTE) Modem Tarifelerinden yararlanabileceğinizi belirtmek isteriz." altyapı için beni salladıklarını ilgilenmediklerini şikayet ediyorum adam 4.5 G önerip geçiyor müşteri hizmetleri de aynı personeli de aynı
Fırsatın varsa adsli kullan gitsin :D