Ben de İstanbulda yaşıyorum Türkiyenin en büyük şehri olmasına karşın çoğu yerde altyapı yok. Türk ******* Ceo'su Paul Doany e twitter üzerinden mesaj attım bizzat ilgileneceğim dedi birini yönlendirmiş mailleştik falan adam bana 199TL ye superbox itelemeye çalışıyor ya da 70TL ye 20 GB Vınn verelim diyor dedim siz benimle dalga mı geçiyorsunuz?
Boş port yokmuş port islemleri de 1 ay da sürebilir 1 yılda dedi. Kısaca umutlanmayın denildi. Her şey bir yana koskoca şirketin rezaletine kepazeliğine bakar mısınız? Türk ******* battı arkadaşlar bildiğiniz gibi. Devlet eliyle batırıldı Hariri denen bir dallama da milyarlarca dolar kitleyip gitti. O yüzden port ve altyapı işlerine bütce ayırmıyorlar. Bu sınırsız kotasız internet mevzu da tamamen seçime yönelik yapılan bir kandırmaca. Zaten olayın içine girince anlıyorsunuz kepazeliği.
Durum bu yani. Umutlanma bence. Ben 8. Aya girdim haber yok. Mecbur çevremdeki sınırsız wifiları hackleyip internete bağlanıyorum. Tanıdık torpil falan varsa 1 günde bile bağlıyorlar. Bizim komşunun akrabası var TT müdürlüğünde yeni taşındı eve hemen çekmişler interneti. Nerden tutsan elde kalır. Böyle bir bataklığın içinde PC muhendisi olmak da çile. Koreye bak Japonyaya bak adamlar her yeri fiber döşemişler. Beğenmedikleri taylandda bile internet sudan ucuz. Hem de sinırsız son hız.
50 sene geriden geliyor ülke