Merhaba Arkadaşlar,

Biz de artık WMARACI'ndayız. Sizlere yerli yazılımımız olan piQuery'den kısaca bahsedeceğim. piQuery 2,5 sene üzerinde uğraşarak geliştirmiş olduğumuz bir içerik yönetim sistemidir. Üzerine hiti çok yüksek sistemler inşaa edebilme kabiliyetine sahiptir. Sınırsız lisan ekleme ve bu lisanları çok kolay bir şekilde yönetme imkanına sahiptir. piQuery ile e-Ticaret`ten Haber yazılımına, Kurumsal web sitelerinden Sosyal Medya sitelerine kadar bir çok uygulama inşaa edilebilir. Güncel teknolojiyi takip ederek geliştirmiş olduğumuz piQuery İçerik Yönetim sistemi versiyon 2 olduğunda yurt dışına da satışa başlayacaktır.

Verdiğimiz hizmetler kurumsal olup ve çok cazip fiyatlarla müşterilerimize sunuyoruz.



En büyük kampanyalarımızdan bir kaçı 299₺ /yıllık web sitesi yapımı ve olay yaratan SEO kampanyalarımızdan biri ise, 8.25krş'a aylık SEO Hizmeti vermekteyiz.





İnternette artık profesyonel iş yapanları arka plana atıyorlar, 1000TL'lik hizmeti 500TL'ye satarak işini iyi yapanların ve geniş müşterisi olanların müşterilerini bu yöntemle çekmektedirler. Bizler de bunu göz önünde bulundurarak Türkiye'nin En Cazip Bilişim Hizmeti olarak fiyatlarımızı en düşük fiyatlara çekmekteyiz ve kurumsal hizmet vermekteyiz. Sizlerde hem bizi desteklemek amaçlı hem de ihtiyacınız var ise deneme amaçlı satın alarak bizleri daha yakından tanıyabilirsiniz.

İlginiz için teşekkürler :),
Altın Bilişim ve Yazılım Hizmetleri