Mrtcn adlı üyeden alıntı

Şimdi olanları şöyle açıklayayım, gerek forumlarda gerekse diğer mecralarda gev gev gev *************un başının etini yedikleri için adamlara farklı yaptırım kararı aldırdılar. Aslına bakarsanız farklı uygulama kapıları araladılar.

Mevcut akn'li limitsiz paketlerin tamamı 01.01.2019 ve 31.03.2019 arasında kampanyalı olarak kaldırıldı. Bu tarihler arasında limitsiz tarifelere geçmeyecek abonelere ek GB tanımlayıp paketlerinden akn ve kota ibaresini kaldıracaklar Paketin adı 24 Mbit LIMITSIZ 100GB şeklinde geçecek kota aşım ücretleri ise mb başına 0.014 krş olacak. Ek kurul kararı çıkartılırsa bilemem ama durum şu an da bu pazar payı düştü adamların pastadaki payları azaldı kullanıcı çekmeye çalışıyorlar deniliyor ki bencede öyle :)

Bunun dışında akıllı sınırsız paketlerde yolda örneğin 00.00 ile 18.00 arasında 25 mbit kullanım tanımlayıp 18.00 ile 00.00 arasında 16 mbit hıza düşürme paketleri geliyor fiyat bandıda 2 yıl taahhüt verirsen 89 TL

Ayrıca sözleşmelere eklenen dosya paylaşımı(p2p) ve mesajlaşma servisleri,ses servisleri vb trafiğinin mutat kullanımı geçmesi dışında internet hızlarında ve abonelikte yaptırım getirmeyi saklı tutan maddeler var güncel abonelik sözleşmelerini mutlaka inceleyin.

BTK kararı direk olarak bağlayıcı sayıldığı için otomatik olarak tarifelerde istedikleri gibi oynama hakları doğdu


Sizin dediğinizi yaparak nasıl pazar payını arttırabilir? Pazar payını düşürür sınırsız müşteriyi sözleşmede açık var diyerek kotaya çevirirse (mevcut müşteriyi). Bu durumda müşteri sözleşmeyi iptal eder ve hakem heyetine bizi başta kandırdılar diye başvurur %90 üzeri ihtimalle haklı bulunur ve ceza ödemez rakip firmaya geçer. Son durumda halihazırda 20 payı varsa 10 a düşer.