Evet arkadaşlar, üzülerek söylüyorum, biz kaybettik.
Bugün yine gittim, bu sefer her şeyi teker teker saydım adama. Yine de bana mısın demedi. " Maalesef bizim yapacağımız bir şey yok, genel merkeze dilekçe iletin"
Kardeşim ilettim diyorum, neyin ne olduğunu biliyorum diyorum, bir saatliğine oraya eleman gönderseniz tüm sorun hallolacak diyorum yok arkadaş.
Bende dedim sözleşme imzalamıştık 3 ay önce iptal edin. Zaten o geçerli sayılmıyor demesin mi.
İyi dedim bende bir gün kapıma çıkar gelirseniz bende bekletirim sizi.
El çare gittim Turkcell Superbox 10 Mbps sınırsız kaydı yaptırdım 159TL'ye.
Artık iyi mi oldu kötü mü oldu bilemiyorum ama, bu günden sonra Türk ******* bana gelip bedavaya bağlayacağız deseler kapıyı yüzlerine kapatırım.
Aynı sorunları yaşayan arkadaşlara tek bir tavsiyem var,
Bırakın kardeşim. Sanki Allah rızası için yapıyorlar, sanki bu adamlara para ödemiyormuşuz gibi davranıyorlar. Batsın firma umrumda olmaz. Adında Türk geçmesine rağmen milletine bu kadar zararı dokunan bir firma batsın. Bir değil iki değil. Aynı olayları sadece internet için yapmıyorlar, Türk *******'dan zaten son bir kaç senedir çekmediğimiz kalmadı. Daha 5 ay önce taahhaütlü, sözleşmeli telefon hattımı net 40TL'lik faturamı benden habersiz 60'a çıkarmışlardı. Hattımı da değiştirmiştim bu yüzden. Uğraşmayın. Hatta kullanıcıysanız ve memnun değilseniz atın çöpe gitsin. Devran döner halkı düşürdükleri duruma kendileri düşerler, o gün onlar bizim peşimizden koşarlar.

Son olarak hala yılmadan devam etmek isteyen arkadaşlara tavsiyem, ne yaparsanız yapın, ne kadar araştırırsanız araştırın, affedersiniz ama ordaki eleman neticesini kaldırmadan hiçbir sonuca ulaşamazsınız. Binadaki bütün daireler aktif olarak kablolu internet kullanıyor. Açtım cihazı ellerimle kabloları kontrol ettim portta var, altyapı da. Ben bilişimciyim. En çok koyan da bunu bilmelerine rağmen beni saf yerine koymalarıydı. Gidin Superonline'e başvurun onlarda port yok desin ama emin olun TT'den daha erken dönüş yaparlar size. En azından size umut vermek istemediklerini dile getirirler başka alternatifler sunarlar. Bu konuda böyle kapansın.