Warez=win bunu unutma ama film sitesi açma lütfen piyasa çöp sitelerle dolu.
Yasadışı hiçbir işe girmedim çok şükür internet projelerimde, pek etik bulmuyorum o tarz siteleri maalesef.
* Asla Pes Etme
* Kolay bir şey olsaydı, herkes bir şekilde kazanmıştı zaten
* Domain falan çok güzel, ama bunu projelendirip, farklı bir konu üzerine eğilmen daha doğru olacaktır diye düşünüyorum. Yani bu konuyla ilgili de fikir verebilirim ama daha çok durmaman için konuşmam gerek.
Pest etme hocam engeller olacak, karşına istemediğin şeyler çıkacak, düşeceksin, en dibe kadar... ama bırakma hocam, Sonunda ki başarıyı da insanlara anlatki, pes etmeyince neler olduğunu herkese göster. Bırakma hocam... :D
* Kolay bir şey olsaydı, herkes bir şekilde kazanmıştı zaten
* Domain falan çok güzel, ama bunu projelendirip, farklı bir konu üzerine eğilmen daha doğru olacaktır diye düşünüyorum. Yani bu konuyla ilgili de fikir verebilirim ama daha çok durmaman için konuşmam gerek.
Pest etme hocam engeller olacak, karşına istemediğin şeyler çıkacak, düşeceksin, en dibe kadar... ama bırakma hocam, Sonunda ki başarıyı da insanlara anlatki, pes etmeyince neler olduğunu herkese göster. Bırakma hocam... :D
Hocam çok teşekkür ederim, aklıma fitness motivasyon videoları geldi (arada izliyorum da) ama yazını çok beğendim ve sonuna kadar katılıyorum.
Bende web sitelerinden pek de hatırı sayılır bir para kazanamadım belki de rızık başka sektördedir ? :)
Daha çok kazanamayıp, daha çok batacağız. Bu hayatın gerçeğini maalesef kimse de değiştiremeyecek.
en büyük eksiğimiz ekip olamamak.. Bunu başarabilir isek hem projeler tutacak hemde kar elde edeceğiz... benim gördüğüm sadece boş işlerle ( bana göre ) uğraşıyoruz..
Maalesef sonuna kadar katılıyorum. Kimse ekip olma yolunda değil, herkes sosyal medyada. Para kazananları söylemiyorum, para kazanan adam sosyal medyada takılsın, tebrik ederim. Ama 7/24 sosyal medyadan çıkmayan ve diğer hiçbir web siteye uğramayan insanlara ayar oluyorum.