arkadaşlar şimdi bir gezi sitesi var. tarihi yerlerle ilgi. tarihi yerler aranma oranı 10bin gezilecek tarihi yerlerin aranma oranı 150 kişi. şimdi ben bu iki kelimenin ikisini kullansam faydalı olurmu yada gezilecek tarihi yerleri kullansam içinde tarihi yerler geçiyor diye yine sayarmı iki adet.
birde şu yazının anahtar kelimeleri çok göze batıyormu 6100 kelime toplam 140 adet var 180 olması lazım ama kelimeler uzun olduğu için 140 yaptım. Ayrıca googleda tek olmasına rağmen ilk sayfaya düşemedim daha. sitede bazı yazılar 3. 4. sayfada yer alıyor ama günlük ziyaretçi 5-10 civarında. Acaba boşamı kürek çekiyorum başka bir siteyemi başlasam.
sitede 60 yazı var son 5 yazı 10 adet anahtar kelimenin kullanımıyla oluşrken 50 yazı 4 anahtar kelimenin kullanımıyla oluşuyor. Diğerlerini de 10 yapıp biraz daha beklesemmi bilemedim tavsiyeleri bekliyorum..