toprak
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim bir zamanlar oldukça iyi tutmuş bir adult sitem vardı sırf bu yüzden kapattım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
+18 ' Filmler olmassa bence bir sıkıntı olacağını sanmıyorum :D
kkaplan
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
IT Proje Analist
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
neyin günah olup olmadığını burada karar kılmak doğru değil bence, bizim yapacağımız tek şey bunu yorumlamaktır. eğer yorum yapmak gerekirse de kişilerin emek harcayarak yapılan bir işini haksız yere kendinize kâr sağlamak için yapılması vicdanen rahatlatıcı bir husus değildir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
vize yada finallere hazırlanırken başkalarından çektirdiğimiz fotokopiler de günah o zaman.Kitaplar pahalı, DNR'larda satılan müzik CD'leri pahalı,sinemalar pahalı.Ürün ve hizmetlere ayırdığımız bütçeler ise belli (nerdeyse sıfıra yakın).Doğal olarak korsana yöneliyoruz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
cografyahane.com
myurtcu
www.celalyurtcu.com
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilgi Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
Telif hakkını ödemediğiniz hiçbir filmi ücretli veya ücretsiz dağıtamazsınız ve kimseye izletemezsiniz. Bu açık bir günahtır ve kul hakkıdır. Günaha ve kul hakkına girmeden de bu işi yapabilmeniz mümkün. Film ile alakalı bir site açmak istiyorsanız bence filmlerin fragmanlarının yayınlandığı bir site açın. Hem kimsenin hakkına da girmemiş olursunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Starters' Agency
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Buğra adlı üyeden alıntı
Dini sorular ne zaman saçma oldu arkadaşım düzgünce bir şekilde tartışalım dedim bu konuyu belki bana göre günah geliyor belki başka arkadaşımıza göre sevap olarak geliyordur
Hocam öncelikle ona göre sevap bana göre günah diye bir şey yoktur. Dini bir konudan bahsediyorsunuz. Ya günahtır ya değildir. Bunun "bana göre"si olmaz. Filmleri paylaşarak o filmi hazırlamak için emek sarf eden insanların hakkına girmiş oluyorsunuz. Bildiğiniz üzre günahlar affedilir ama kul hakları, hakkına girdiğin kişiden helallik almayı gerektirir.
girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co