SezerGoc adlı üyeden alıntı

Monster kesinlikle uzak durduğum bir firma. Önceleri fiyat konusunda çok avantaj sahibiydiler, şuan öyle değil. Değişmediyse parçaları toplayıp birleştiriyorlardı, kullandıkları parçaların kalitesini sorgulamak gerek. Bir vakit hangi parça hangi marka/model diye araştırdığımda bulamamıştım. Ucuza mal etmek için alacakları parçalardan bir verimlilik sağlayabileceklerini düşünmüyorum. Gruplarına üyeyim ve bir çok sorun okuyorum. Çok satıyor ama sorunu olan yazıyor şeklinde savunmalar mevcut lakin okuduğum sorunlar devamlı aynı, mavi ekran sorunu, kasa problemleri, yazılımsal sorunlar. Servisleri yardımcı olsa da bana sokak arası esnafı gibi geliyor bu marka.

Diğer markaların modellerine göre durum değişiyor. X markasının bir modeli oldukça sorunluyken bir başka modeli çok satıp, sorunsuz(teknoloji şans işidir, üretim hatası ürün çıkabilir.) olabiliyor. MSI'da da modellere göre bu durumlar mevcut. Bütçenize göre ürün öneremeyeceğim lakin bütçenize uyan ürünleri listeleyip her birinin yazılı ve görsel incelemelerini, kullanıcı yorumlarını internette araştırın. 8. nesil işlemci ve gtx 10 serisi ekran kartların altında ürün almamaya gayret edin.


Hangi parçaların kalitesini sorgulayacak kadar düşündünüz merak ediyorum :)) Ve acaba hiç monster bir laptop kullandınız mı? Yoksa kullanmadan bir sonuca varıp yok ben uzak duracağım diyorsunuz :))