lostyazilim
tr.link

HostLAB.com | SÜRELİ KAMPANYA! - Türkiye/Almanya - SSD - LİMİTSİZ Özellikler - cPanel - %200 CPU LİMİTİ

46 Mesajlar 22.243 Okunma
lstbozum
tr.link

ahturkoz ahturkoz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 299
  • Beğeniler 111 / 60
  • Ticaret 1, (%100)
Firmadan Limitsiz Bayi Hosting alacaktım fakat + KDV ödediğim ürünün faturasını fiziki olarak almak için 15 TL mail ile almak için 1 TL para ödemem gerekiyor. Hadi fiziki olarak anladık çıktı parası kağıt parası iş yükü kargoya ver ıvır zıvır. Mail için bile 1 TL almak nedir yahu.

Sonuçta sen birine fatura kesiyorsan bunu iletmen gerekiyor eğer karşı tarafa bu faturayı iletmiyorsan kesmenin bir anlamı yok zaten. Napıyorsunuz KK ile alışveriş yapıp fatura talep etmeyenlerin faturasının KDVlerini falan mı satıyorsunuz ?

Herşeyi geçtim bunun için 1 TL alman gerekiyorsa bunu sattığın ürünlerin içine yedir. Kimse farkına varmısın. Fakat faturayı mail ile atmak için bile para isteyen bir firma veya kişi zihniyetinden alışveriş yapmak istemem açıkcası.

wmaraci
reklam

HostLAB HostLAB Çağı Aşan Teknoloji Kullanıcı
  • Üyelik 21.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek HostLAB
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 93
  • Beğeniler 149 / 48
  • Ticaret 20, (%100)

ahturkoz adlı üyeden alıntı

Firmadan Limitsiz Bayi Hosting alacaktım fakat + KDV ödediğim ürünün faturasını fiziki olarak almak için 15 TL mail ile almak için 1 TL para ödemem gerekiyor. Hadi fiziki olarak anladık çıktı parası kağıt parası iş yükü kargoya ver ıvır zıvır. Mail için bile 1 TL almak nedir yahu.

Sonuçta sen birine fatura kesiyorsan bunu iletmen gerekiyor eğer karşı tarafa bu faturayı iletmiyorsan kesmenin bir anlamı yok zaten. Napıyorsunuz KK ile alışveriş yapıp fatura talep etmeyenlerin faturasının KDVlerini falan mı satıyorsunuz ?

Herşeyi geçtim bunun için 1 TL alman gerekiyorsa bunu sattığın ürünlerin içine yedir. Kimse farkına varmısın. Fakat faturayı mail ile atmak için bile para isteyen bir firma veya kişi zihniyetinden alışveriş yapmak istemem açıkcası.

Merhaba,

Öncelikle bu düşünceleriniz için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.

15 TL olan adrese gönderme ücretinin neredeyse tamamı zaten kargo ücreti, alıcı ödemeli olarak değil direkt olarak ücretini ödeyip gönderiyoruz.

İkinci olarak e-faturaya geçiş işlemlerimiz hala sürdüğünden şuanda kağıt fatura kullanıyoruz. Günde tutarları 5 TL'yi geçmeyen yüzlerce sipariş aldığımızdan hepsinin faturasını taratıp ilgili müşteriye iletmek bizim için ciddi bir iş yükü oluşturuyor. Fakat faturasını özel olarak isteyen hiçbir müşterimizden şuana kadar ekstra ücret talep etmedik. Sipariş sonrası destek talebi ileterek faturanızı istediğinizi belirtmeniz yeterli, ücretsiz olarak iletiliyor. O seçenekler arasında e-posta gönderimi için 1 TL gibi bir ücret istenmesinin sebebi gerçekten faturasına ihtiyacı olmayan müşterilerimizin arşivde saklansın seçeneğini seçmesi.

Türkiye Cumhuriyetinde faaliyet gösteren her firma gibi şirketimizin hesaplarına giren büyük küçük her tutara fatura kesiyoruz tabiki, geriye dönük olarak bizden ürün/hizmet almış ve faturasını fiziki olarak talep etmemiş herkesin faturasını istediği zaman gönderebiliriz.

Anlayışınız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla,
www.hostlab.com.tr
ahturkoz

kişi bu mesajı beğendi.

UcakSavar UcakSavar Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 259
  • Beğeniler 106 / 45
  • Ticaret 13, (%92)
Geri iade kaç gün içinde

HostLAB HostLAB Çağı Aşan Teknoloji Kullanıcı
  • Üyelik 21.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek HostLAB
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 93
  • Beğeniler 149 / 48
  • Ticaret 20, (%100)

UçakSavar adlı üyeden alıntı

Geri iade kaç gün içinde

Merhaba,

Kampanyalı olarak satın alınan paketlerimizde geri iade mümkün değildir maalesef. Sitemiz üzerinden alım yapacağınız genel paketlerde 15 gün içerisinde geri iade garantisi mevcuttur.

Saygılarımızla,
www.hostlab.com.tr

wmaraci
wmaraci

ahmetce33 ahmetce33 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek turizm
  • Konum -
  • Ad Soyad A** Ü**
  • Mesajlar 1165
  • Beğeniler 267 / 266
  • Ticaret 151, (%100)
iki adet hizmet alıyordum zaten kendilerinden 1 adette bu gün aldım umarım mutlu mutlu barınmaya devam ederim :)
HostLAB

kişi bu mesajı beğendi.

Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...

ayguci ayguci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek İşci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 38
  • Beğeniler 6 / 9
  • Ticaret 3, (%100)
Arkadaşlar ihtiyacınız varsa parası da bütcenize uyuyorsa kesinlikle düşünmeden alın.Bu arkadaşlarda sadece satış yaptım bitti düşüncesi yok satarkenki ilgi nasılsa aldıktan sonra nasıl olsa sattım değilde çözüm odaklı aynı şekilde devam ediyor destekleri.
Bunu neden yazıyorum babamın oğlu değiller kendileri ama nasıl kötü hizmeti yazıyorsak iyisinide yazmak gerekiyor. Ve bu kaliteyi bozmadan başarılarınızın devamını diliyorum.
HostLAB

kişi bu mesajı beğendi.

batukay batukay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 1227
  • Beğeniler 328 / 327
  • Ticaret 22, (%100)
Ürünü geçen ay almıştım. Sitelere fazla girmiyorum.Fakat girişlerimin %75 inde sitelere ulaşılamıyor. Destek talebi olusturdugum zaman sorun olduğunu söylediler. Belki de bu tamamen şanstır. O sorun anında siteye girmişimdir hep. Ama müşteri ilişkileri iyi. Bir de sorum var %200 CPU olunca cpanelde ki işlemci kullanımı %100 üzerinden mi %200 üzerinden mi değerlendiriliyor ?

50688 50688 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 13.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 115
  • Beğeniler 30 / 27
  • Ticaret 11, (%100)
Bir adet hizmet alınmış olup hızlı işlem ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum..
HostLAB

kişi bu mesajı beğendi.

Poc Poc Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.05.2019
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Sosyal Medya
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** R**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 2 / 5
  • Ticaret 1, (%100)
Kendilerinden ve de hizmetlerinden olukça memnunum. Satışı yapana kadar ilgilenip satıştan sonra kenara çekilme gibi bir durum yaşamadım. Yurt dışı seçeneklerini kullanıyorum ve gayet güzel, yakın zamanda yurt içi hizmetlerini de deneyeceğim. Eğer kaliteli bir hizmet arayışı içerisindeyseniz şahsen tavsiye ediyorum. Deneyip görebilrsiniz.
HostLAB

kişi bu mesajı beğendi.

Pua Pua WM Aracı Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.03.2019
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek elektrik teknisyeni
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 85
  • Beğeniler 23 / 14
  • Ticaret 0, (%0)
Bugun hizmeti aldım sitemin taşınmasını bekliyorum inş memnun kaliriz