1 yıl önce açmış olduğumuz youtube kanalımızı bazı nedenlerden ötürü bırakmak durumunda kalmıştık. Yeniden başlamaya karar verdik fakat şuan izlenme alamıyoruz hiçbir şekilde. Kanal ile ilgili eleştirilerinizi bekliyorum. Küçük resminden, anahtar kelimesine, işlediğimiz konuya kadar hepsine dikkat etmeye gayret ediyorum ama illaki göremediğimiz bir şeyler vardır. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sesiniz gayet iyi izlettiriyor. Fakat bu işlerde arka plan çok önemli. Güzel bir arka plan oluşturursanız kendinize küçük bir studio'da olabilir daha güzel şeyler olacağına eminim. Başarılar.
TheAnalyzer Bu arada videodaki kişi abim olur, belirtmeyi unuttum. Bazı videolarda metinden okumak zorunda kaldığı için ve konuya tam hakim olmadığı için ne kadar kırpsamda dediğiniz bazı kısımları kesemiyorum. Zamanla aşarız diye düşünüyorum, yorumunuz için teşekkürler.
Arkadaşların dediğine ek videodaki geçişler, efektler ve videonun görselliğini arttırmak kullanıcıyı videoda tutacak en önemli etkenlerden. Ayrıca kamera biraz daha uzaktan çekim yapmalı bence bir tık fazla yakın olmuş. Başa intro ve diğer videolarınıza yönlendirme amaçlı bir outro konulabilir. Logonuzu ve kanal adını sevdim.
Uzattım biliyorum ama son olarak küçük resimdeki yazılar daha ilgi çekici olabilir kullanıcı çekmek adına.
Ben çok beğendim gerek sayfa ismi gerek logonuz çok hoş, tabi ki eksikler olucak bunlar bu işin tuzu biberi yavaş yavaş başlarınızın devamını diliyorum...
BerkayZ Stüdyo ortamı olmadığı için mecburen yakın çekim yapıyoruz, odada bulunan eşyaları kimsenin görmek isteyeceğini sanmıyoruz :D İntroya pek sıcak bakmasakta outro düşünüyoruz. Küçük resimler içinde haklısınız açıkçası, zamanla oturacaktır. Öneri, eleştirileriniz ve yorumunuz için teşekkürler hocam.
hepindir Çok teşekkürler hocam, beğenmenize sevindim.