Nasıl yani anlayamadım ? Bahsetmek istediğim bu tarz projeden tahakuzgun arkadaş bahsetmiş yapım aşamasında olduğunu söylemişti. Konuda bayabi anlatmış.
kaanst Dostumun konusu ile ilgili bir bilgim yok yapacağızı iş iyiye benziyor. Müsade edip etmeme konusu size kalmış değil. Bir fikir çalma konusu da değil. Herkesin kendi projesi var.
Olay şudur ki rakip olacaklarına değerli arkadaşlarımız birlikte çalışsın. Hem biz kullanıcılar için hemde onlar için problem çıkmasın isterim. Her iki projenin de iyi yanları kullanılsa onca siteye fark atar.
kaanst Dostumun konusu ile ilgili bir bilgim yok yapacağızı iş iyiye benziyor. Müsade edip etmeme konusu size kalmış değil. Bir fikir çalma konusu da değil. Herkesin kendi projesi var.
Olay şudur ki rakip olacaklarına değerli arkadaşlarımız birlikte çalışsın. Hem biz kullanıcılar için hemde onlar için problem çıkmasın isterim. Her iki projenin de iyi yanları kullanılsa onca siteye fark atar.
Yerli stackoverflow açtım zamanında sorunlarda birbirimize hızlıca yardımcı olabilelim diye ama ilgi gösteren olmadı malesef, *** ve wmaracı gibi yerlerde bunun için destek göremediysek gidip sosyal ağda reklam vermenin mantığı yoktu açıkçası, burada bildirim ile konu duyurulsaydı çok başka bir hal alabilirdi misal sağlık olsun.
Yerli bir sosyal ağ yazıyorum ama global olacak, 2. dil olarak Türkçe de yer alacak. Zamanla farklı ülkelerden ilgi gösterildikçe o ülkelerin dillerini de yavaş yavaş dahil edeceğim. Bayağı sona doğru yaklaştım en geç 2 aya piyasaya çıkacağım inşallah, projeme güveniyorum burada da tanıtıp sizlere test edip hataları yazmanızı isteyeceğim inşallah :)
Yerli bir sosyal ağ yazıyorum ama global olacak, 2. dil olarak Türkçe de yer alacak. Zamanla farklı ülkelerden ilgi gösterildikçe o ülkelerin dillerini de yavaş yavaş dahil edeceğim. Bayağı sona doğru yaklaştım en geç 2 aya piyasaya çıkacağım inşallah, projeme güveniyorum burada da tanıtıp sizlere test edip hataları yazmanızı isteyeceğim inşallah :)
Umarım başarılı olursun, her konuda yardıma hazırım. Eminim bu kitle sayesinde wmaracıda sitenizi duyurup bizlere yardımcı olacaktır.
Evet geri döndüm. Projem devam ediyor. Desteği için tahaa adaşıma teşekkür ederim. Mantıklı sözler cümleler fikirler dönmüş konuda. İyi güzel fakat sanırsam trend oldu bu tarzda yer açmak. Herkes açmaya çalışıyor. İnsanlar kazanmak üzerine programlanmış. Birliktelik değil bireysellik önde. Artık bu iş kim daha fazla ayakta durursa kimin bütçesi varsa kimin bilgisi varsa ayakta duracak oldu.
Herkese başarılar dilerim..