Hocam yazınız baya samimi olmuş okurken baya zevk aldım ve sizde kendimi gördüm. Benim ailem bilgisayar kitapları almama baya kızıyordu bende gerekirse o gün tek lokma yemek yemeden para biriktiriyor ve para birikince kitap alıyordum. Bende özel okulda okudum. Arkadaşlarımın aşırı derece para harcaması ve benim tek kuruş harcamamam biraz zor oluyordu ama ben kafaya koymuştum kitap alacaktım.
Aldığım kitapları ailem bilgisayar kitabı olduğunu görünce ya yırtıyor ya da saklıyorlardı. Sonuçta ben bilgisayar sektöre çok fazla zaman harcıyorum ve derslerime odaklanamıyordum.
Hocam benim gözümde kitaba özellikle sizin gelişiminize katkı sağlayacak kitaplara verilen para boşa gitmez. Özellikle siz forumda makale yazarlığı yaptığınızdan bu parayı kısa vaadede çıkaracağınıza inanıyorum.
Sitenizi ise geliştiremeyeceğinizi veya ilgilenemeyeceğinizi düşünüyorsanız satmanızı öneririm ama acil paraya ihtiyacınız olmadıkca satmamanız taraftarıyım.
Birkaç gün önce aileme 2.000 tl para yolladım. Ben de sizin gibi düşünüyordum ve maddi olarak destek veremeyeceğim sitelerimle alanadlarımı satmaya başladım. Şuan boş zamanlarımda şehrimin trustik yerlerine giderek (yılbaşından dolayı turist sayısında biraz artma oldu) bedava rehberlik yapmaktayım. Onlar memnun kalırsa biraz bahşiş veriyorlar ve bu sayede hem maddi ihtiyaçlarımı karşılıyorum hem de ingilizcemi ilerletiyorum.
Sizin yerinizde olsam sipariş almasam bile her konuda makale yazar bunları hazır paket olarak satışa sunardım. Daha önce birçok hocamdan makale satın aldım. Sizden de satın aldım mı bilemiyorum ama bana göre bu yazımda bulunan maddelere sahip makaleler her zaman tercih sebebim.
Kısacası anladığım kadarıyla ailenizle yaşamaktasınız. Bence elinizde kalan para da azımsanmayacak bir miktar. Acil bir durum olmadıkca sitenizi satmayın ve makale yazarak birikim yapmaya devam edin. :)