tahakuzgun adlı üyeden alıntı

Evet geri döndüm. Projem devam ediyor. Desteği için tahaa adaşıma teşekkür ederim. Mantıklı sözler cümleler fikirler dönmüş konuda. İyi güzel fakat sanırsam trend oldu bu tarzda yer açmak. Herkes açmaya çalışıyor. İnsanlar kazanmak üzerine programlanmış. Birliktelik değil bireysellik önde. Artık bu iş kim daha fazla ayakta durursa kimin bütçesi varsa kimin bilgisi varsa ayakta duracak oldu.
Herkese başarılar dilerim..


ermaneray adlı üyeden alıntı

yazılım yapmak ayrı bir olaydır girişim yapmak ayrı bir olaydır.
akabinde bütçe bulmak ve bu bütçeyi idare etmek kısmı geliyor.

herkesin fikri vardır ama tecrübe ve ileri görüş sahibi insiyatif alabilen insanın fikri her zaman daha değerlidir ve tutturma olasılığı çok yüksektir.

daha az masraf ile daha sağlam şekilde web üzerinden projeler üretilebilir ve tutabilir yazılım kısmında o alanda bilgisi olmasa bile çözüm yolu kısmında kafa yorabilen fikir üretebilen kendini geliştirebilen yazılımcı başarılı olabilir.

anlatılanı anlayıp kodlamaya dökebilen bilmiyorsa bile araştırarak çözebilen çözmemiyor ise yardım almayı bilecek yazılım konusunda proje yönetebilecek kabiliyetli insanlar başarılı olurlar ama sadece işi bu olmalı işin %20 si genelde yazılımdır %80 i diğer aktivitelerdir


Aykut adlı üyeden alıntı

Çünkü Türkiye'de herkes birbirini düdüklemeye bakıyor! Avrupalının bakış açısı, profesyonelliği ve iş ahlakı bizde yok...


Voltaren adlı üyeden alıntı

insanların toplanıp birşeyler yapamamasının tek sebebi kazanç getirisinin olmaması


ŞafakÇALIŞKAN adlı üyeden alıntı

aslında basit bu işler, bir dernek ya da bir şirket kurulur, sitesi açılır, trdeki tüm wpciler sitede satış hesabı açar. mantıken böyle ama buna tr de yanaşacak insan yok. herkes kendi kazanmak istiyor.


Olumlu olumsuz düşüncelerinizi paylaşmanız bizlere yardımcı olacaktır arkadaşlar, lütfen çok sertte olsa söylemek istediğinizden çekinmeyin. Bugün bir proje fikrimi paylaşacağım ve bu konunun üzerine çalışmalara başlayacağız inşallah. Fikrimle ilgili tüm detayları paylaşacağım. Bunun sebebi insanlar alıp aynısını yapsın diye değil, biz başarabilirsek sizlerin izlemesi gereken yolun ne olduğudur.

İyi çalışmalar