Yatırımcı görüşmelerinin sürdüğü biliniyo'da tanıtım yazıları alınarak, bu tanıtım yazısı gelirlerini sosyal medyada sponsorlu reklamlar için değerlenedirmeyi düşündük.

Yani tanıtım yazısı olarak ödediğiniz her bir kuruş yine bu içerik ve diğer içeriklerin sponsorlu reklamları için değerlendirilecektir. Büyük twitter hesaplarından retweetler ile okunması sağlanacaktır.

Tanıtım yazıları viralleştirilerek maksimum 2 adet linkle birlikte paylaşılabilir. Dilerseniz sizin yazdığınız metin içerik olarak girilebilir ve yine aynı şekilde 2 adet linkle paylaşabiliriz.

Örnek olarak ;

https://biliniyo.com/listeler/you-against-me-bagimlilarina-5-oneri-901

https://biliniyo.com/haber/parfumun-tarihcesini-biliyor-muydunuz-1166

https://biliniyo.com/haber/unluler-parfumlerini-nereden-aliyor-unlulerin-kullandigi-parfumler-1129

bu 3 içeriği inceleyebilirsiniz.


ÜCRETLENDİRME:

Her bir tanıtım yazısı yayınlamanın ücreti 50TL'dir. Viral içerik oluşturulması için ödeyeceğiniz ücret ise 100TL'dir.

NOT: Viral içeriklerde içeriği sizin istediğiniz özelliklere sahip olarak kendimiz yazmadayız. Normal bir tanıtım yazısı yayınlacaksa bu yazıyı sizin iletmeniz ve bizim düzenleme ardından paylaşmamız gerekiyor. Yazı editörlerimiz tarafından yazılırsa 20 TL gibi bir ek ücret ödemeniz gerekmektedir.

REKLAMI YAPILABİLECEK ÜRÜN/HİZMETLER:

Şarkı reklamı , ürününüzün reklamı , kampanyanızın tanıtımı , kişi tanıtımı , seçimlerle alakalı kişilerin ön plana çıkması ve diğer aklınıza gelebilcek her türlü reklamı biliniyo'da yapabiliriz.

BİLİNİYO'NUN SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Biliniyo'nun özellikle twitter hesabı giderek büyüyor. Bu büyüyüşün sebebi ise bünyemizde bulunan onaylı hesaplar ve takipçi kitlesi yüksek hesapların twitter hesaplarımızı düzenli olarak desteklemesidir.

Twitter Hesabı Aylık Erişim Sayısı:https://i.hizliresim.com/AD6Nyp.png

Tanıtım yazıları biliniyo'nun instagram ve facebook hesaplarında da paylaşılarak bu sayede geri dönüş almanızı sağlayacaktır.

Biliniyo ile düzenli olarak çalıştığınız ve belirli sayıda tanıtım yazısı siparişi verdiğiniz taktirde ücretsiz olarak banner alanlarında da ücretsiz reklam hakkına sahip olabileceksiniz.

ÖNEMLİ!

Biliniyo'da her tarz tanıtım yazıları yayınlanamamaktadır. İlkelerimize ve ahkak kurallarına uygun olmayan , sitede olumsuz bir algı oluşturabilecek reklamları ve tanıtım yazılarını kesinlikle sitemizde bulundurmuyoruz. Fiyatlar konusuna gelirsek fiyatlarda özel bir anlaşma yapılmadığı taktirde herhangi bir düşüş sağlanmayacaktır kurumsal tanıtım yazısı fiyatlarımız bu fiyatlar olarak belirlenmiştir.

Unutmayın ki;projenin yatırımcılar tarafından desteklenmesi ardından bu sitede bir tanıtım yazısı için ödeyeceğiniz bedel minimum 5.000 Tl olacaktır. İçerikler hiç bir şart ve koşulla kesinlikle ve kesinlikle sitenin yayın hayatı boyunca kaldırılmayacaktır. Bu proje için şuan hali hazırda 5 adet yatırımcı görüşmesi ve 2 ana sponsorluk için büyük markalar ile görüşülmektedir.

Detaylı bilgi almak ve toplu olarak reklam anlaşmaları için
+90 (542) 825 9059 Numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Reklam teklifleriniz için web sitemizde bulunan iletişim bölümünden de bizlerle iletişime geçebilirsiniz.