Googleye javascript hex decoder yazıp ayrıntılara bakabilirsiniz. Buradan şifreleyebilirsiniz - Buradanda çözebilirsiniz.
Dua önemli.
Dua önemli.
Kardeşim çok sağolasın yardımların için, bu arada öğrendim az çok bişeyler birbirini tekrar eden kodları bulup siliyorsunuz.Örnek veriyorum ; \x64\x74\x68 'kodları arasında nedir birbirini takip eden. " \x " bunu siliyorsunuz ve kodları o şekilde çözüyorsunuz.
Dipnot : Çok uzun bu şekilde şifrelenmiş kodlar var, bu kodlar içerisinde teker teker birbirini takip edeni bulup silmek yerine. Şifrelenmiş olan kodları bir not defterine yapıştırın. CTRL + H tuşlarına tıklayın ve bir pencere açılacak. Bu pencerede ' aranan ' kısmına tekrar eden metni girin, ' yeni değer ' kısmını boş bırakıyorsunuz. Tümünü değiştir diyin ve tekrar eden kodlar otomatik olarak siliniyor.
Sonra Linuxer kardeşimin vermiş vermiş olduğu web siteler üzerinden, örnek veriyorum, üstte \x64\x74\x68 'kodları arasında birbirini takip edeni bulup sildik mi. Karşımıza 647468 şeklinde kod çıkıyor, herneyse konuyu uzattım. Bu kodları da linuxerin verdiği siteden çözüyoruz.
Anlatmış olayım dedim hazır bende öğrenmişken.