viarequal hocam bu bir şikayet konusu değil ben size yalan söylüyorsunuz vs demiyorum savunma yapmanıza gerek yok. Yanlış bir şey söylediysem de kusuruma bakmayın lutfen. Eski mesajlariniza da baktım önerdiğiniz arkadaşın konusuna hiç yazmamissiniz, ticaret puanı alisverisi yok aranizda ama bunun haricinde baska 3, 4 yerde daha ısrarla ovmussunuz kendisini. Birakinda biraz yanlış yorumlayalim bu konuyu. Dekont eklemek yerine forumda ticaret puanı kullanmış olsaydınız yanlış anlaşılma olmazdı. Sizin ticaret puanınız yok diğer arkadaş 1 gün önce sadece ticaret puanı vermiş 2 dk ara ile konuya mesaj yazmissiniz bana saçma geldi biran. Demekki ben yanlis anlamışım tekrar kusura bakmayın.
İlk ihtiyacımda kendisinden alım yapacağım bu arada, bu kadar konusu geçti amacım asla bilmediğim denemediğim firmayı karalamak değil.
İlk ihtiyacımda kendisinden alım yapacağım bu arada, bu kadar konusu geçti amacım asla bilmediğim denemediğim firmayı karalamak değil.
Açıklamalarınız için teşekkür ederim . Ticaret puanlarını kendi nezdimde pek önemsemiyorum ama bakış açısı bağlamında önemliymiş demek ki , bundan sonraki alışverişlerimde bu hususa dikkat edeceğim.