3rdi91
Alonebusinessman
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yönetim Bilişim Sistemleri Uzm
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benzer ortak yönlerimiz çok var. Ben de YBS mezunuyum aklımda deli sorular; reel sektör mü? dijital sektör mü? dijital ise teknik mi yoksa pazarlama mı? diye. Neyse tam ben de buna benzer bir konu açacaktım ne yapmak lazım diye. Bir konuya değinmek istiyorum. Belki bizim gözümüzden kaçıyordur yada en azından benim gözümden kaçıyordur. Biliyorsun ekonominin ilk temel konusu arz/talep meselesi. Talebin olmadığı yerde istediğin kadar iyi şeyler yap hak ettiğin değeri almak çok zor olur. Son günlerde bu konuya kafa yoruyorum tamam talebe göre işler yapmak lazım ama ne tür iş? Hizmet mi?(firmalara veya kişilere Web sitesi tasarlama,kodlama,) Yoksa proje mi ? bunun cevabını arıyorum. Proje olarak yazı yazarak adsenseden para kazanmak iyi güzel ama belirli bütçeler ve sağlam ekip lazım. Uzun vadede ise tek başına da yazarak belirli bir seviyeye gelinir ama maalesef zaman sıkıntımız var. Son olarak benim düşündüğüm projeler üyeliğe bağlı proje bulup yayınlamak yada var olan bir projeye dahil olmak. Şimdilik düşüncelerim bunlar. Eklemek isteyen, özellikle bahsettiğim alanlarda deneyimli olanların fikirlerini dinlemek istiyorum. İyi akşamlar diliyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.