İyi akşamlar değerli WmAracı ailesi,
Üniversite öğrencisiyim ve neredeyse 1 yıldır uğraştığım bir web sitem var.
2 günde bir içerik giriyorum, sosyal medyada paylaşımlar yapıyorum, arada bir Facebook reklamları veriyorum.
Daha çok teknolojik konuları barındıran bir genel blog sitesi.
Yazın oldukça iyi bir yükseliş gösterdim, 0'dan hitimi 200'lere 300'lere çıkardım.
Google'da bazı yazılarda snippet oldu sitem, böylece hitim arttı. Ama ekim-kasımdan itibaren hitim resmen 100-150 arasına sabitlenmiş durumda. Ne yapsam artmıyor, hep aynı. Eee haliyle adsense'den günde 25 30 kuruş belki kazanıyorum belki kazanmıyorum. Yılmak da istemiyorum.
Sitede şu an 200e yakın makale bulunuyor, bunların kötümser olarak 50 tanesi kesin iş yapar. Her makalemde SEO'ya özen gösteriyor, detaylı araştırmalar yaparak yazılarımı yazıyorum.
Hala hatayı nerede yaptığımı bilmiyorum. Sosyal medya'da bile 1000+ takipçim var sayfanın ama yine olmuyor. Arada bir backlink çalışmaları yapıyorum ama zerre işe yaramıyor.
Bu işten anlayabilecek, halimden de anlayabilecek, sitemi inceleyebilecek ve hatalarımı bana iletebilecek kişiler varsa çok mutlu olurum. Ya da önerilerinizi bu yazının altına yazarsanız hem ben hem de benim gibi arkadaşlar yararlanabilir. Şimdiden teşekkürler.