vuslatim
www.segemdersnotlari.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Sigortacı
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba;
Sigortacıyım ve bu meslekten artık soğudum. Farklı bir sektörde kendime bir işyeri açmak istiyorum. çalıştığım sektörden bıktım artık bana haz vermiyor.
Açtığım işyeri mi eşimle idare etmek istiyorum.
Aklımda iki fikir var birincisi anne bebek ürünleri satmak ikincisi ise kozmetik ürünleri satmak.
Tazminatım ortalama 35 bin civarında olacak ve birikmiş te 25 bin TL civarı.
Bu sektörlerde çalışan veya tecrübesi olan arkadaşlarımız acaba var mıdır? Ürünleri nerelerden alabilirim, kar marjları nasıldır? nelere dikkat etmem gerekir?
Birde elimde iki alan adı var eğer böyle bir işyeri açarsam site ile destekleyip satışta yapmak istiyorum. ( alan adları hosbayan-com ve bayanmakyaj-com )
sizlerden ciddi öneri ve nasihatler bekliyorum. Bir cıkmazdayım ve var olan sektörümden cıkış yapmak üzereyim.
şimdiden çok teşekkür ederim.
ersa111
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Serberst
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Artik internette para kazanma devri başladı.
Instagramdan ve veb sitenden ürünler satabilirsin. ( Saat satanlar istanbuldan 20tlye aldiği saatleri 70tlden satıyorlar)
Professional Guzel bir site kurup icerik girerek kazanabilirsin.
Uygulama satin alarak guzel reklam yaparak para kazanabilirsin Benim kurduğum uygulama 70 kisi indirmesine rağmen iki günde 7tl bıraktı 700 kişi indirmis olsa ortalama 70tl 2 günde.
Bitcoini öğrenip 10.000 tl yatirm ile günlük al sat yaparak %3 %4 net kaar yaparsin.
bunun gibi bircok para kazanma yontemi var aslinda.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
İlk şart ;
Ürünü nerden alıcaksın ve aldığın fiyatlar piyasa fiyarlarının altında mı ? Tedarikçin varsa Güzel bir e-ticaret sitesi açmanı öneririm . Öncelikle ofis kirala kargoları kendin çıkar iş artarsa başlarsın . Şahıs firması açman yeterli olur maliyet düşük vs.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Anne-bebek kategorisindeki kastınız tekstilse İstanbul Zeytinburnu,Merter ve Güngören'den ucuza güzel mallar alabilirsiniz. Söylediğim yerler toptancıların bir arada bulunduğu yerler
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Düzenli bir işi olanın piyasadan haberi olmuyor maalesef. 60k para ile esnaf işine girerseniz batarsınız. 100k 150k olsa gene batarsınız.
4 yıl önce kardeşime butik açtık 50k para harcamışız 1 yılda kazanmadı sattı dükkanı. Destek olarak her ah 1k ben veriyordum.
60k param olsa yapacak bir iş var ama onu söylemem. Zira ortancı kardeş son 3 ayda çoğu borcunu ödedi o yöntemle. Benim bir tarlam var satınca gireceğim o işe...
60k para ile aylık 1k getirisi olan yabancı web sitesi alırdım. Pazarlıkla 9-10 k fiyatı olur. İçerik girerdim.
Toplamda 3 web sitesi 1 Instagram hesabı alırdım. Instagram hesabı 200k takipçi olsa yeter.
Toplam 30 - 35k harcar kalan 25k zor durum için kenarda dururdu.
Ayda ortalama 2-2.5 k getirisi olan 3 sitem ve 1 Instagram hesabım olurdu. Bir ofis açar eşim orada gündelik işleri yapardı (içerik hazırlama v.b.)
2 kişi bu mesajı beğendi.