enerjiveguc adlı üyeden alıntı
vuslatimGüzel ksrdeşim. Canlı sıcak satış Ticaret piyasası artık neredeyse ölğ durumda. Kobiler büyümeyince can çekişiyor ve akabinde yok oluyor. Bir dükkan açsan ve yerelde müşteriyi alıştırmayı hedeflesen bu bike nereden baksan 6 ay sürer. Eğer yatırımdan sonra 6 ayluk giderlerini karşılayacak yedek bir bütçen yoksa çok zorlanırsın.
Bunun yanı sıra domainlerin ikisini de hayata geçirebilirsiniz. Önce bir şahıs işletmesi kurun. En ucuz kurulumu olanından, Esnaf Sanatkarlar odasına kayıt olun. PTT den Kep adresi alıp ETBIS kaydı yaptırın ve her şjş fomaşn için ortalama 2500 yatırım ile hiç ürün stoklamadan satışa başlayın. Elinizdeki birikimin 3/1 i de reklam tanıtım için ayırın. Sizi idare edecek ciddi bir miktar elinizde yedek olarak kalacaktır. Bu süreçte online satışta da mutlaka bir hareket olacaktır. Belki ilk zamanlar küçük satışlar olacaktır ama olsun tadı orada.
Benim dükkan açmak istemekteki asıl hevesim KOSGEB ten destek alabilir durumda olmak, eşim adına acarsak bayanlara tanınan imtiyazlardan yararlanarak masrafları aşağıya çekeriz diye düşünüyorum ( kira ve demirbaş desteği ve personel gideri desteği gibi ) bu hali hazırda devam ederken dediğiniz gibi e ticaret içinde satış yapabilirim hatta mağazanın adını belirttiğim alan adlarından biri olarak bile düşüne bilirim buda + olur diye düşünüyorum acaba yanlış mı düşünüyorum..