Düzenli bir işi olanın piyasadan haberi olmuyor maalesef. 60k para ile esnaf işine girerseniz batarsınız. 100k 150k olsa gene batarsınız.
4 yıl önce kardeşime butik açtık 50k para harcamışız 1 yılda kazanmadı sattı dükkanı. Destek olarak her ah 1k ben veriyordum.
60k param olsa yapacak bir iş var ama onu söylemem. Zira ortancı kardeş son 3 ayda çoğu borcunu ödedi o yöntemle. Benim bir tarlam var satınca gireceğim o işe...
60k para ile aylık 1k getirisi olan yabancı web sitesi alırdım. Pazarlıkla 9-10 k fiyatı olur. İçerik girerdim.
Toplamda 3 web sitesi 1 Instagram hesabı alırdım. Instagram hesabı 200k takipçi olsa yeter.
Toplam 30 - 35k harcar kalan 25k zor durum için kenarda dururdu.
Ayda ortalama 2-2.5 k getirisi olan 3 sitem ve 1 Instagram hesabım olurdu. Bir ofis açar eşim orada gündelik işleri yapardı (içerik hazırlama v.b.)
4 yıl önce kardeşime butik açtık 50k para harcamışız 1 yılda kazanmadı sattı dükkanı. Destek olarak her ah 1k ben veriyordum.
60k param olsa yapacak bir iş var ama onu söylemem. Zira ortancı kardeş son 3 ayda çoğu borcunu ödedi o yöntemle. Benim bir tarlam var satınca gireceğim o işe...
60k para ile aylık 1k getirisi olan yabancı web sitesi alırdım. Pazarlıkla 9-10 k fiyatı olur. İçerik girerdim.
Toplamda 3 web sitesi 1 Instagram hesabı alırdım. Instagram hesabı 200k takipçi olsa yeter.
Toplam 30 - 35k harcar kalan 25k zor durum için kenarda dururdu.
Ayda ortalama 2-2.5 k getirisi olan 3 sitem ve 1 Instagram hesabım olurdu. Bir ofis açar eşim orada gündelik işleri yapardı (içerik hazırlama v.b.)
görüş için çok teşekkür ederim, Yanlız dediğiniz olay butik tarzı yüksek fiyatlı ürünler satılıyor diye biliyorum ve alıcısı da muhakkak öyledir.. ( sakın yanlış anlamayın belki ben yanlış biliyorum dur ) Ama şöyle bir durum var makyaj ve anne bebek ürünleri vs devamlılığı olan şeyler diye biliyorum kadınlar hem bebekleri için hemde kendileri için harcamaktan çekinmiyorlar, ve benim düşündüğüm sektörler yüksek ve pahalı ürünlerin satıldığı dükkanlar değil, kar marjı ( tam araştırmadım ) yüksek diye biliyorum.. Koageb desteği ile olursa zaten hem kira hem d.baş hem de personel giderleri ilk sene için zorlamaz ve o zamana kadar da oturur diye düşünüyorum acaba yanlış mı düşünüyorum